Robbie Williamsi kontserdikülastajatel palutakse kaasa laulda

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Olly Murs
Robbie Williams ja Olly Murs Foto: PAUL HACKETT/REUTERS

Juba kümne päeva pärast, taasiseseisvuspäeval, 20. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul Briti edukaim sooloartist ROBBIE WILLIAMS. Show'st valmib  staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn». Lauluväljakul toimuvat kontserti näidatakse ka kinodes üle maailma - kokku 44 riigis. Korraldajad pöördusid täna Eesti publiku poole palvega kindlasti kaasa laulda.

«Robbie Williams – Live in Tallinn» projekti režissööri Peeter Rebase sõnul on publikul äärmiselt tähtis roll Robbie kontserdi salvestamisel. «Robbie on vaieldamatult number üks live-sooloartist maailmas. See, kuidas ta publikuga suhtleb, on lihtsalt fantastiline. Oma lavalolekuga suudab Robbie panna igat pealtvaatajat tundma, nagu laulaks artist talle isiklikult. Kuid vahetu ja siiras suhtlus publikuga ei ole võimalik ilma tagasisideta. Robbiele väga meeldib, kui rahvas kaasa laulab. Show ajal kõlavad paljud superhitid, näiteks «Feel», «She’s The One», «Angels», mille käigus annab ta hea meelega justkui fännidele mikrofoni üle, lubades laulda pea terve salmi või refrääni. Näitekskontserdi lõpus, kui Robbie lavalt lahkub, on igas linnas terve staadionitäis rahvast veel kaua «Angels'i» edasi laulnud,» kirjeldas Rebane.  

Tallinna kontserdi korraldajad pöörduvad Eesti publiku poole palvega kindlasti kaasa laulda.«Ma väga-väga loodan, et 20. augustil näitab ka meie publik, et oskab laulda. Pole saladus, et reeglina peavad meil Eestis kontserdikülastajad väga korralikult viisi, kuid laulusõnu paraku tihtipeale ei teata. Need kümme päeva, mis kontserdini jäänud, on veel piisav aeg, et seda parandada. Häbeneda ei tasu, tuleb vaid meeles pidada, et see on hea võimalus tervele maailmale näidata, et eestlased on laulurahvas, sest Robbie Williamsi Tallinna kontserti näidakse otse paljude riikide kinodes ning salvestatakse, et hiljem DVDna ja teleprogrammina välja anda. Seega võib julgelt öelda, et 20. augustil teeme me kõik koos Lauluväljakul ajalugu, rääkimata taasiseseisvumise tähistamisest,»lisas Rebane.

Robbie enda sõnul proovib ta igal kontserdil publikule vaatemängu pakkuda ning pealtvaatajate meelt kõige paremal moel lahutada. «Uus show on minu senistest parim. See on uskumatu, seista 50 000-60 000 sõbra ees. Mul ei ole olnud soolo staadioniturneed alates 2006. aastast, kuid ma suudan seda ikka teha ja olen endiselt publikuga samas suhtes. See on maagia. Seal on ikka see sama energia, sama tunnetus, sama armastus».

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Kontserdi erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs. Robbie Williamsi Tallinna show'st valmib  staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn».

Piletid kontserdile on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles