Ariel ja Eri Klasi peres peeti uhked pulmad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinna päevade avakontserdil kõlas helilooja Carl Orffi kantaat "Carmina Burana" Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, solistide ja kooride esituses, dirigeeris maestro Eri Klas. Ettekannet ilmestas etteastega ka tema kasutütar Marion Melnik
Tallinna vanalinna päevade avakontserdil kõlas helilooja Carl Orffi kantaat "Carmina Burana" Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, solistide ja kooride esituses, dirigeeris maestro Eri Klas. Ettekannet ilmestas etteastega ka tema kasutütar Marion Melnik Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel, 3. augustil pandi Tallinna lillepaviljonis ligi saja külalise silme all paari dirigent Eri Klasi kasutütar Marion Melnik (31) ja tema väljavalitu, soomerootslane Marcos Elvilä (41), vahendab Naised.

Enne abieluranda sõudmist otsustas paar proovida poolteist aastat nn prooviabielu. Kuna Marioni on üles kasvatanud just kasuisa Eri Klas, siis sai naine just temalt ka esimesed juhised ja teadmised sellest, milline üldse peab olema mees, kellega tasub peret luua.

«Isalt sain soovitused valida mees, kes on kindlasti käinud armees, kes suudab arvestada ja respekteerida ka naise arvamust ja kes on sinu kõrval ka siis, kui sul on rasked ajad,» räägib Marion.
Ja tema sõnul vastab tema väljavalitu Marcos kõigile neile kriteeriumitele.

Marion lisab, et Marcos on ka kuldsete kätega mees, kes on jõudnud juba maestro Eri Klasi majas nii mõnedki asjad ära parandada. Marcosel oli enne abiellu heitmist Marioniga silmast silma vestlus ka äiapapa Eri Klasiga, kes kontrollis, kas tegu on ikka tubli ja väärika mehega tema kasutütrele.

Peale pulmapidu Tallinnas, sõitsid armunud tuvikesed puhkama Hispaaniasse, kus elavad Marcose vanemad, kes kolisid sinna juba 60ndatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles