13-aastane Youtube'i staar Talia Castellano suri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talia Castellano
Talia Castellano Foto: Youtube

Youtube'is populaarseid meigiõpetusi jaganud 13-aastane Talia Castellano kaotas kuus aastat kestnud võitluse vähiga.

«Teatame raske südamega, et Talia lahkus meie seast täna hommikul kell 11:22,» seisab tüdruku ametlikul Facebooki lehel. «Palun tõstke tema kaunis hing, tema imeline valgus taevasse ja palvetage sel raskel ajal koos tema perekonna eest.»

Särtsaka teismelise meigiõpetused on Youtube'is kogunud üle 40 miljoni vaatamise.

«Olen alati olnud väga elav tüdruk ja ema ütleb alati, et oleksin positiivne. Kuigi vähk on negatiivne ja kohutav asi, on ka selle juures positiivseid asju. Et inimesed näeksid, et ka lastel esineb vähki... see on lihtsalt fakt. See, et mina sellele näo annan, on oluline,» rääkis neiu 2012. aastal ajakirjale People.

Moehuviline Florida tüdruk lummas fänne üle maailma ning nende hulka kuulub jutusaatejuht Ellen DeGeneres, kelle saates ta osales.

«Kuidas sa head tuju säilitad?» uuris Ellen.

«Inimesed küsivad seda sageli ja ma mõtlen, et mida ma siis tegema peaksin - masendusse langema?» sõnas Talia.

Talia seisund halvenes kuue kuu eest ning ta veetis seejärel suurema osa ajast haiglas.

DeGeneres oli üks tuhandetest, kes kaastunnet avaldas: «Sel aastal kohtasin väga erilist tüdrukut ja täna kaotasime ta. Tunnen kaasa Talia perekonnale. Olen tohtult kurb.»

Talia avaldas oma viimase videoblogi mai lõpus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles