Video: veepargi töötajate arvates kandis volüümikas naine liiga väikeseid bikiine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepargi töötajate arvates kandis volüümikas naine liiga väikeseid bikiine
Veepargi töötajate arvates kandis volüümikas naine liiga väikeseid bikiine Foto: Youtube

Ühe ameeriklanna sõnul visati ta veepargist välja, kuna ta keha peeti liiga volüümikaks ja paksuks.

Missouri osariigis elav 43-aastane Madelyn Sheaffer külastas selle nädala teisipäeval koos pere ja sõpradega Independence`is asuvat veeparki, edastab foxnews.com.

Kui Sheaffer oli koos lastega basseinis, saabusid kaks veepargi töötajat. Naise sõnul käskisid töötajad tal šortsid jalga panna, kuna ta bikiinipükse peeti liiga napiks. Ka kommenteeriti ta bikiinirinnahoidjat.

Sheaffer palus töötajate juhiga rääkida. Juht esitas naisele ultimaatumi, et kas ta katab end täielikult kinni või lahkub veepargist.

Naine palus kutsuda kohale politsei, et ta saaks esitada veepargi kohta kaebuse. Kohale saabunud politsei viis ta veepargist minema ja võttis naiselt kaebuse vastu. Samuti edastas naine temaga juhtunu ajakirjanikele.

Sheafferi sõnul diskrimineeriti teda ta keha ja vanuse tõttu.

«Veepargis oli ka 16 – 19-aastaseid tüdrukuid, kelle keha oli vaevu kaetud. Mitte keegi ei kritiseerinud nende keha ega öelnud, et nad peaks häbenema. On suvi, tegemist oli basseiniga ja ma kandsin korralikke bikiine,» lausus naine.

Independence`i linnavalitsus edastas teate, et veepargi juhil on õigus otsustada, milline ujumiskostüüm on sobiv ja milline mitte.

Linna ja veepargi esindajate sõnul Sheafferit ei diskrimineeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles