Õllesummeri korraldaja süüdistab Elu24 valetamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased kaks päeva on meelelahutusportaal Elu24 avaldanud fotosid väidetavalt inimtühjast platsist festivalil ning uhkeldanud pealkirjadega, nagu oleks Õllesummer inimtühi. Õllesummeri avalike suhete juht väidab, et see on lausvale.

Hekkonens peab vajalikuks toonitada, et tegu on lausvalega ning väited, et Õllesummeril polnud eile ja kolmapäeval rahvast, on tema arvates sihilik ürituse maine rikkumine.

«On täiesti selge, et Elu24 on oma töötajatele andnud selge suunitluse kätte, kallutada reaalset pilti Õllesummeril toimuvast. Seda siis nii fotograafide kui kirjutava toimetuse poolelt. Nägin isiklikult kahel eelneval päeval, kuidas Elu24 fotograafid kohe vahetult peale väravate avanemist platsile tõttasid ja tühje kaubanduskohti ja alleesid pildistasid,» kommenteeris Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens.

«Miks Elu24 nii käitub, jääb hetkel selgusetuks, aga selge on see, et selle taga on kas Õllesummeri loobumine Postimehest kui meediapartnerit Õhtulehe kasuks või Elu24 toimetuse liikmete isiklik vaen kas festivali või Õllesummeri korraldusmeeskonna vastu,» lisas Hekkonens.

Õllesummer tühistas kõik Elu24 akrediteeringud selleaastasel festivalil, et piirata omalt poolt edasise otsese kahju tekitamist üritusele antud meediakanali poolt.

Elu24 kinnitab, et ei pea kuidagi Õllesummeri ja selle korraldajate vastu vaenu, vaid kajastab olukord sellisena nagu see on. Kõik külastajad võisid eile ja üleeile ise veenduda, et rahvast oli varasematest aastatest vähem. Eile kell 18-18:30, millal meie fotograaf Õllesummerit pildistas, vaataski Lauluväljakul vastu selline pilt, milline oli meie eilses galeriis. Antud uudis polnud ka kuidagi pahatahtlik, vaid pigem murelik. Usume ja loodame, et töörahvas oli kolmapäeval-neljapäeval tööl ning täna toob Pet Shop Boys kohale juba suuremad rahvamassid. Kui nädalavahetusel on ilus ilm, siis võib ehk sama oodata... Make love not war!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles