Rick Owens: eesti keel on tulnukalik ja Winny Puhh üliäge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rick Owens kohtus Winny Puhhiga
Rick Owens kohtus Winny Puhhiga Foto: Winny Puhh

Maailmakuulus moelooja Rick Owens rääkis väljaandele Dazed Digital, kuidas sattus tema show'le Pariisi moenädalal esinema Eesti bänd Winny Puhh.

Dazed Digital: Alustame intervjuud küsimusega, mis mõlgub kõigi mõtteis...

Rick Owens: Kes on see bänd?

DD: Jah. Sa lõid täna tõeliselt maavälise atmosfääri...

Rick Owens: Kas see tundus maaväline?

DD: Vägagi.

Rick Owens: Seda ma lootsin. Eesti keel on nagu Kuult pärit, see on nii imeline ja võõras - eriti, kuidas bändi laulja seda kriiskas. Ma lootsin, et see saab olema tulnukalik. Nägin neid internetis, nad osalesid viimasel Eurovisioonil, mida ma armastan. Nad on Eestist pärit ja nad on üliägedad, kas pole?

DD: Jah. Mis nende nimi on?

Rick Owens: Winny Puhh. Küsisin neilt, miks nad end Winny Puhhiks nimetasid. Nad ütlesid, et see oli kõige tobedam asi, mis neile pähe tuli, ning mõistan seda täielikult. Kui oma esimese tätoveeringu tegin, ütles sõber mulle: «Väike nõuanne - miski ei saa olla liiga suur või liiga totter.» Ja mina ütlesin, et teate mis, totrus kestab igavesti. See on jätkuvalt tõsi.

DD: Kuidas soovisid etteastet ja kollektsiooni ühendada?

Rick Owens: Winny Puhhi juurde käib rõõmsameelne agressioon, mida armastan. Neil on ka imeline üle võlli piiramatus - nende esinemisel pole lihtsat piire. Armastan sellist sõbralikku agressiooni. Mõnikord võivad mu show'd ja kollektsioonid veidi agressiivsed paista, kuid see on samuti heatahtlik agressioon - see pole nii ähvardav, kui paistab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles