Angeline Jolie keelab Brad Pittil oma joomarditest sõpru pulma kutsuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: SCANPIX

Pulmaplaane pidades vaieldakse tihti lillede ja toiduvaliku üle, aga staaripaaril Angelinal ja Bradil on hoopis teine mure - Angelina ei taha, et tema tulevane abikaasa kutsuks pulma oma napsumeestest sõbrad.

Persona non grata nimekirja kuuluvad Jonah Hill, Quentin Tarantino ja Philip Seymour Hoffman. Samuti tegi Jolie märkuse, et Pitti parimal sõbral George Clooneyl tuleb silma peal hoida juhuks, kui ta veini tarbimisega liiale peaks minema. 

Angelina soovib, et kogu üritus oleks võimalikult tsiviliseeritud ning muretseb mõningate Bradi sõprade peokommete pärast. Ta kahtlustab, et kui Hill ja Tarantino kohale ilmuvad, asuvad nad varakult baari rüüstama ja põhjustavad mõne «intsidendi».

Lisaks külaliste nimekirjale on probleeme ka isamehe valimise juures. Jolie leiab, et seda rolli peaks täitma tema vend James, ent Pitt on seisukohal, et hoopis ta enda vend Doug sobib selleks tööks paremini.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles