Sangar õpetab Savisaare näitel, kuidas mitte riietuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Edgar Savisaare selle suve suurim moefopaa: Isegi kui sa omad Lõuna-Ameerikas viinamarjaistandust või Ida-Euroopas linna, peaksid austama teatud üleilmseid rõivatõdesid, konstanteerib Eesti rõivabränd Sangar.

Lugejate arvamused Edgari riietumise kohta:

Airo Telvik:  Maailma suurimad ja tähtsamad ninad EI PEA ülemaailmseid rõivatõdesid kummardama ega järgima, tõelised tegijad teevad ise mida heaks arvavad, ntx. Richard Branson, jne, jne. Sama võib endale lubada ka kohaliku Tallinna külavanem Edgu Savikas.

Piia Jõeäär:  Savisaar näeb siin välja nagu pisike poisinaga, kellele raha kokkuhoiu mõttes on pool numbrit suurem ülikond ostetud. Viimasel juhul on see mõistetav, aga mis vabandus on hr. linnapeal. Kas ka kasvuvaruga pintsak?

Kaido Vaatemäe: Tegelikult las riietub igaüks nii, nagu talle kõige sobivam tundub. See vabadus võiks olla isegi gängi liidril.

Marek Nurmik: No nüüd ma tean, mida Edgarile järgmiseks sünnipäevaks kinkida - traksid! Sangar neid ka toodab?

Rain Repson: Miks keegi ei kommenteeri neid kingi?

Ville Veskus: Sa võid ju seale yx kõik kui ilusa sadula selga panna ega sellepärast seast veel ratsahobust saa. Pealegi see näitab väga ilmekalt hoolimisest. Hoolimine algab iseendast. Kui sa ei hooli endast siis teistest ammugi mitte.

Jaak Ennuste: See mees kipub valimised võitma, siis käib mitte aint linnavalitusus, vaid EV valitsus nii riides.

Linnar Priimägi: Üleilmseid rõivatõdesid! Milline kultuurimatslus!

Mida arvad sina Savisaare riietumisstiilist, armas lugeja?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles