Schilling kuulutab välja kõik esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Schilling. Esineb Ans. Andur.
Festival Schilling. Esineb Ans. Andur. Foto: Martin Šmutov

Kilingi-Nõmme Suveaias laupäeval 6. juulil toimuv ja järjekorras seitsmes idülliline muusikafestival Schilling kuulutab välja kogu tänavuse eeskava.

Lisaks juba väljakuulutatud artistidele - Saksa kraut-rock'i traditsioonide edasikandja Camera, Soome lo-fi popi parimaid esindajaid Melting Hearts, üle viie aasta esinev Eesti shoegaze’i legend Pia Fraus, psühhedeelne Islandi indie-pop-bänd Just Another Snake Cult, omanäolised Eesti art-rockerid Badass Yuki ning Tallinna indie- ja garaaži-roki kvartett Junk Riot – astuvad 12-tunnise festivalipäeva ja -öö jooksul lavale veel järgmised ansamblid ja üksikesinejad:

LIGHT ASYLUM (US) - tumedakõlalist elektroonilist popmuusikat mängiv New Yorgi duo, kes segab oma loomingus cold wave’i, EBM’i, industrial’i ja tantsupoppi, ning kelle plaate väljastab plaadifirma Mexican Summer (Oneohtrix Point Never, Peaking Lights, Best Coast jt);

THE MARY ONETTES (SE) - viimaste aastate üks hinnatumaid ja üleilmselt tuntumaid Rootsi indie-popi bände, kelle lugusid on saanud kuulda ka telesarjas «Grey anatoomia»;

METRO LUMINAL (EE) - Rainer Jancise juhtimisel tegutsev Eesti üks legendaarsemaid rock-bände, mis astub üles peaaegu klassikalises koosseisus ja suuremas osas '90ndatel kirjutatud lugudest koosneva kavaga;

MOKH (BY) - moodsakõlalist psühhedeelset muusikat loova minskilase Anton Krivulia sooloakt;

KURJAM (EE) - staažikas ja jätkuvalt populaarne Tallinna punkbänd;

UUS ENERGIA (EE) - ainus ehedat Jamaika dubi mängiv ansambel Eestis, kes astub üles umbes kümneliikmelise improvisatsioonilise dub-orkestrina.

Festivali muud atraktsioonid ja kõrvaltegevused antakse teada juunikuu jooksul Schillingu kodulehel ja Facebookis.

Schillingu piletid maksavad kuni mai lõpuni 20€ ja alates 1. juunist kuni 5. juulini 25€. Festivali toimumise päeval maksab pilet 30€. Kuni 16-aastased (k.a.), pensionärid ja invaliidid saavad festivalile tasuta (dokumendi alusel).

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles