Fotograaf Indrek Galetini fotosessiooni eest käidi välja 2100 krooni

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Dana Ots koos sõbrannaga.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-vahet pole" eksponaat. Pildil Dana Ots koos sõbrannaga. Foto: Rene Pringi

Heategevusele käe andnud Indrek Galetini fotosessioon müüdi osta.ee oksjonil maha 2100 krooniga. Ostjaks oli Kairiti nimeline tütarlaps Tallinnast.

«Kuigi ma hindan kõrgelt Indrek Galetini tehtud aktifotosid, sooviks ma temasugusel andekal ja hea käega kunstnikul lasta endast teha pigem kunstfotosid kodu ja perekonna tarbeks,» ütles Kairit, et fotograafi ees lahti ta ennast ei riieta.

«Galetini aktipiltide seeria Eesti kuulsustest on kahtlemata tohutut positiivset tähelepanu pälvinud ettevõtmine, mis on, nagu võiski arvata, täitnud oma eesmärgi kutsumaks inimesi üles olema positiivsed kõigi ühiskonnaliikmete suhtes,» lisas Kairit siiski.

«Nii minu aktifotode näitus kui ka sotsiaalkampaania «Tee sporti», mille raames oksjon toimus, siht on Eesti ühiskonnas tolerantsi kasvatada. Mida rohkem me räägime AIDS-i või näiteks invaspordi teemadel, seda enam saame muuta Eestit paremaks elukohaks kõigile,» ütles Galetin.

Ühtlasi müüdi oksjonil maha ka Ladina-Ameerika tantsukursus, mille õpetaja on TV3 uudisteankur Sven Soiver.

«Kuna tegemist oli heategevusega ning elukaaslasele oli juba ammu huvi Ladina-Ameerika tantusukursuste vastu, otsustasin need kaks asja ühendada ja talle varsti saabuva sünnipäeva puhul väikese kingituse teha,» ütles Elar, kellele läheb 4 tunnine tantsukursus uudisteankuriga maksma 575 krooni.

E-oksjonil on võimalik osta lõunat koos Liis Lassi ja Laura Kõrgemäega, Jana Hallase õhtumeiki, Birgit Õigemeele autogrammiga CD plaati, piletit Tanel Padari uue albumi esitlusele, Andres Operi võistlussärki, päevast assistendi kohta Cosmopolitanis, Tereza Showroomi teksapükse, päris oma taevatähte, romantilist nädalavahetust Stockholmis või Kuressaares. fänninänni, pileteid jms.

Link oksjonile: http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.items&id=712

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles