Elu24.ee reklaamivõistluse võitjaid autasustati

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitjate rahasummad asuvad nüüd Anu Saagimi pildiga krediitkaartidel.
Võitjate rahasummad asuvad nüüd Anu Saagimi pildiga krediitkaartidel. Foto: Mihkel Maripuu
Täna, 18. märtsil, toimus Elu24.ee reklaamivõistluse esikolmiku autasustamine. Pärast ametliku osa lõppu arutati esikoha võitjatega täpsemalt läbi, kuidas näeb välja nende auhinnareis.


Nimelt lendavad võitjad Heigo Lepla ja Andres Vares juunis Prantsusmaale, Cannes'i Lions reklaamifestivalile. Ka seal osalevad nad reklaamivõistlusel, esindades ainsa võistkonnana Eestit «Young Lions Film Competition» nimelisel konkursil.


Lisaks ennast proovile panevale reisile said noormehed auhinnaks ka uued Nokia kaameratelefonid.



Heigo ja Andresega samal ajal sõidab Cannes'i ka teise koha omanik Andrus-Eerik Paaksi, kes sai oma töö eest Roger Hatchuel Academy stipendiumi. Selle raames osaleb ta Cannes'is viiepäevasel reklaamiseminaril, kus peavad loenguid reklaamimaailma spetsialistid.



Kolmanda koha saavutas Kaarel Kokemägi. Teise ja kolmanda koha võitjad said auhinnaks vastavalt 3000 ja 2000 krooni, mis kingiti neile Anu Saagimi pildiga SEB Ühispanga krediitkaadi näol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles