Ameeriklanna kohtus WCs tiigriga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna kohtus WCs tiigriga
Ameeriklanna kohtus WCs tiigriga Foto: SCANPIX

USAs Kansases leidis aset juhtum, milles ühele naisele jäi eluks ajaks tsirkuseskäik meelde.

Möödunud laupäeval andis Salinases Isis Shrine tsirkus etenduse ning pärast etteastet pääses üks tiiger vabadusse, edastab Yahoo News.

Tsirkuse esindajad reageerisid kiiresti ja püüdsid tiigri ümber piirata.

Jenna Krehbieli tütar läks samal ajal WCsse. Naine jalutas koos tütrega pahaaimamatult ühte esinemispaiga WCsse ja leidis sealt eest tiigri.

«Mitte keegi ei oota, et ta WCst tiigri leiaks. Kui uks seljataga oli sulgunud, hakkas tiiger meie poole liikuma,» meenutas ameeriklanna.

Kultuurikeskuse Bicentennial Center, kus tsirkus etendusi andis, juhi Chris Birdi sõnul oli WC vaid 7,5 meetrit pikk.

«Kui naine tiigrit nägi, püüdis ta põgeneda. Tegelikult oli see üsna ebatavaline juhtum. Olen õnnelik, et keegi kannatada ei saanud,» sõnas Bird.

Tsirkusetöötajad said naise käitumisest aru, kus tiiger end peidab. Loom püüti üsna kiiresti kinni ning viidi ta puuri tagasi.

Krehbieli sõnul jäi ta tiigrit kohates rahulikuks, sest ta on oma töö tõttu keerulistes olukordades toimetulekuks koolituse saanud. Ta töötab sotsiaaltöötajana.

«Tagasi vaadates oli tegemist üsna hirmutava asjaga. Mul vasardas tiigrit nähes peas vaid üks mõte, kuidas WCst välja saada,» meenutas naine.

Krehbieli väike tütar reageeris tiigrile teistmoodi kui ta ema.

«Mu tütar tahtis teada, kas tiiger pärast WC kasutamist ikka käppi pesi. See oli tema ainus mure. Arvan, et mu tütre reageering näitas laste üldist arusaama ning seda, et lastel ei ole sellistes olukordades ohust aimu,» nentis ameeriklanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles