Teadlased tõestasid, et naistele meeldivad suure peenisega mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadlased tõestasid, et naistele meeldivad suure peenisega mehed
Teadlased tõestasid, et naistele meeldivad suure peenisega mehed Foto: SCANPIX

Austraalia teadlased tegid katsed, mis tõestasid, et naistele meeldivad mehed, kellel on suur peenis.

Varasemad uuringud on näidanud, et naised peavad suuri ja tugevaid mehi atraktiivseteks, edastab news.com.au.

Sotsiaalteadlane Brian Mautz ja ta kolleegid tegid eksperimendid, milles uurisid, millist peenise suurust naised atraktiivseks peavad.

Nad tegid 49 erinevat arvutijoonistust meestest. Joonistustel olnud mehed erinesid üksteisest pikkuse, õlgade ja puusade laiuse ning peenise suurusega.

Siis näidati neid pilte 105 austraallannale, kelle keskmine vanus oli 26 eluaastat. Naistele ei selgitatud, et piltidel olevatel meestel on nende kuju muudetud.

Naistel paluti määrata skaalal 1 – 7, kui atraktiivseks seksipartneriks nad piltidel olevaid mehi peavad.

Naised tegid katse olles üksinda ruumis ning vastused olid anonüümsed.

Katsed näitasid, et naised eelistavad pikakasvulisi mehi, kellel on laiad õlad ja kitsad puusad nagu näiteks olümpiaujujatel.

Mautzi sõnul näitasid kontrollküsimused, et ka meeste peenise suurus mängis rolli.

«Kui piltidel olevatel meestel peenise suurust suurendati, seda atraktiivsemaks naiste silmis mehed muutusid. Seda kuni 7,6-sentimeetrise peeniseni. Pikemaid peeniseid ei peetud nii atraktiivseks,» teatas teadlane.

Ajaliselt vaatasid naised kauem nende meeste pilte, kellel oli pikem peenis.

Katses osalenud naised, kelle kehamass oli keskmisest suurem, eelistasid teiste naistega võrreldes enim suurte peenistega mehi.

Mautzi sõnul langetavad naised otsuse evolutsiooni käigus tekkinud eelistuste põhjal ning peenis on üks neist, mis mõjutab partneri valikut.

«Naised lähtuvad võimalikust orgasmist, see aga on üks aspekte, mis aitab paari luua. Peenis aitab naise ajus tekitada heaoluhormooni oksütotsiini tootmise. Selle tõttu seostavad naised peenist enda heaoluga,» nentis teadlane.

Teadlaste sõnul mängib eelistustes rolli ka kehakeskne kultuur ja pornosse suhtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles