Tanel Padar kehastub püphapäeval tikk-kontsadel Tina Turneriks

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar kehastub Tina Turneriks ja Taukar Dr Albaniks
Tanel Padar kehastub Tina Turneriks ja Taukar Dr Albaniks Foto: TV 3

Kuidas saab  Tanel Padar hakkama Tina Turneri kehastamisega? See selgub juba sel pühapäeval TV3 saates „Su nägu kõlab tuttavalt“.

Taas on grimeerijate ja kostümeerijate töö tulemusena osalejatest saanud nii eesti kui maailmakuulsate artistide koopiad. Ja seekord tuli Tanel Padaril muuta ka nahavärv.  Minikleidis Padari värvimiseks kulus 270 ml spetsiifilist värvi, eriliselt paksu kihti nõudsid Taneli tätoveeringud.

Tanel ei pea eriti dramaatiliseks seika sedagi, et ta pidi kõndima ja tantsima väga kõrgetel kontsadel

"Väikse lapsena sai ikka kontskingi jalga proovitud," meenutab mees Õhtulehele antud intervjuus.

"Aga ega number 44 kärtspunaseid kontsakingi pole iga päev võtta, et proovida. Aga nende kingadega, millega Tina Turnerit tegin, ei olnud midagi keerulist. Pool elu on kauboisaabastega käidud, mis see mõned lisasentimeetrid kontsakõrgust ära ei ole," lisab mees.

Rokkar tunnistab, et teda võttis Turneri parodeerimine tegelikiult võhmale: "Tempo, millega vanaproua kütab, on müstiline!"

Loosi tahtel kehastuvad ülejaanud osalejad sel pühapäeval nendeks staarideks:

Henrik Normann - Frank Sinatra

Getter Jaani  - Beyonce

Peeter Oja -  Erich Krieger

Tanja Mihhailova - Mihkel Raud

Hanna-Liina Võsa - Susan Boyle

Karl-Erik Taukar - Dr. Alban

Evelin Võigemast -  Heli Lääts

Tanel Padar - Tina Turner

Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti,  Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Elina Pähklimäge asendab seekord külaliskohtunikuna Liis Lemsalu. Saate võitja saab auhinnaks 1000 eurot, mille ta annetab enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile. Kogu sarja võitja selgub mais ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot. Saatejuht on Mart Sander

„Su nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud ekraanid paljudes Euroopa ja Aasia riikides ning jõuab esmakordselt selle aasta suvel ekraanile ka USA-s.

Vaata pilte Taneli muundumisest Turneriks!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles