Iludusvõistluste uus hooaeg on alanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Star Model 1991» Carmen Kass
«Star Model 1991» Carmen Kass Foto: promo

Tiina Jantson, kes on iludusvõistluste organiseerimisega tegelenud juba 23 aastat, pajatab Elu24-le veidi konkursside argipäevast ning kutsub imeilusaid neidiseid üles end castingule registreerima. 

Tiina Jantson asutas «SIXTINA» modellikooli 1989. aastal, millele lisandus peagi ka tantsustuudio. «SIXTINA» hakkas täistuuridel tööle ning Jantson jahtis noori talente. Nimekaimaks saab ehk pidada Carmen Kassi, kes pälvis 1991. aastal «Star Model 1991» tiitli – just seda etappi võib lugeda tema modellikarjääri alguseks.

Jantson aga laiendas ampluuad ning asus korraldama teisigi nimekaid konkursse, näiteks «Eesti Mini Miss ja Mini Mister», «Miss Bikini Estonia», «Eesti Miss Teini», «Miss Globe Estonia» ning «Miss FinEst».

Kuigi sponsoreid on võistlustele keeruline leida ning laiema avalikkuseni jõuab teavet nende kohta vaid trükimeedia vahendusel, pole Jantson oma missioonist ja kirest loobunud. Sel aastal ühendab ta mitmed võistlused ühise nime «Eesti Iluduskuninganna» (Estonian Beauty Queen) alla.

Jantson hoiatab kaunitare petturite eest – tihtipeale üritavad tundmatu konkursi esindajad neidistega ühendust võtta Facebooki kaudu, lubades isegi lennupiletite eest maksta. Sellisel juhul tasuks kontakteeruda Eesti Rahvusliku direktoriga, kelleks on Jantson isiklikult. 

Jantson tuletab meelde, et kontakteerujate plaanid võivad olla vägagi patused ning ilma seljataguse toetuse ja kaitseta Eesti direktori poolt ei ole mõtet tagantjärele kellelegi oma muret kaevata.

Alati tasub nõu küsida Jantsoni käest, kes on  tuttav väga paljude mõjukate maailmavõistluste korraldajatega ning mõistab korralduslikku poolt.

Millal leiavad aset järgmised castingud ning võistlused?

Kõik, kes soovivad osa võtta Eesti iludusvõistlustest, peaksid saatma mulle oma fotod esialgse lühitutvustusega interneti aadressile sixtina2001@yahoo.com. Seejärel võtan ühendust ja teatan millal castingule tulla. Nüüd on just kõige õigem aeg tegutsemiseks, sest ettevalmistused selle aasta võistlusteks on juba alanud. Ootan igas vanuses neide ja naisi osa võtma eelvoorudest, kellel piisavalt tahtmist oma ilu ja annet ka teistele näidata.

Millistele kriteeriumidele peab aga neiu, kes soovib teie konkursil osaleda, vastama?
Neiu või naine, kes soovib tulla meie võistlustele, peab olema igati kaunis. Kohalike võistluste jaoks ma pikkuse piiranguid hetkel ei kehtesta, sest on olemas maailmavõistlusi ka lühematele kaunitaridele.

Naiste võistlusel ei ole ka pikkus väga suurt rolli mänginud. Need neiud, kes seavad aga sihiks osalemise suurtel rahvusvahelistel võistlustel, peavad olema vähemalt 172 cm pikad, igati proportsionaalse kehaehituse ja kaunite näojoontega.


 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles