Vene ja eesti seltskond naudib Babuljat!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja Deja Vu`s 30.04.09
Babulja Deja Vu`s 30.04.09 Foto: Maksim Toome
30. aprillil toimus Lounge Deja Vu´s järjekordne legendaarne vene pidu Babulja.

Babulja on pidu, mis on väga populaarne nii eestlaste, venelaste, kui ka kohalike välismaalaste hulgas. Nagu tavapäraselt olid peol ka paljud tuntud meediakangelased, nende seas ka unistuste prints Roberto ja tema väljavalitu, Printsessi-Heili.

Muuseas pidutses Roberto ka järgmisel päeval oma lemmik-sohvabaaris, kuid siis tähistas rikas poissmees Roberto De Silvestri oma 32. sünnipäeva.

Lustlikule peomeeleolule aitasid kaasa PX bänd, maitsvad sakuskad ja külm vene viin Russian Standart, millega Lounge Deja Vu heldelt oma külalisi kostitas.

Lõbus Babulja söötis, jootis ja tantsutas oma külalisi varjaste hommikutundideni. Tulenevalt peo populaarsusest toimub alates aprillist Babulja kaks korda kuus.

Kuu lõpus tavapärane Babulja oma legendaarses headuses ja kuu keskel, igal korral erineva temaatikaga Babulja Special, koos vastavasisulise meeleahutusega.

Järgmine, Võidupüha temaatiline Babulja Special, toimub juba sellel laupäeval, 9. mail!

Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles