Heimar Lenk sai naise käest sugeda

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torujürid Heimar ja Haljand teel esimesele objektile.
Torujürid Heimar ja Haljand teel esimesele objektile. Foto: TV3

Homme õhtul näeb TV3 saates «Au tööle», kuidas saab torujüri vastutusrikka ametiga hakkama riigikogulane Heimar Lenk.

 

«Otsustasime Lengi saata üheks päevaks Toruabisse tööle. Ametikoht on just selline, mis võiks kõrgepalgalisele riigiametnikule vahelduseks ära kuluda,» pajatas saate üks produtsentidest Ken Saan.

«Taolisel ametipostil on vaja lisaks kuldsetele töökätele  ka head suhtlusoskust ja seda ametit Lenk juba oskab. Ta on seda oma valijate peal aastaid harjutanud. Heimar jagas matsu hästi ega kukkunud pakkumise peale pipardama. Oli kohe asjaga päri.»

Kuidas härra riigikogulase vastutusrikas päev torujürina siis algas?
Kõigepealt pidi mees oma ülikonna ja lipsu välja vahetama torujüri vormi vastu. Talle anti jalga khakivärvi püksid ja korralik roheline jope. Lenk ei olnud nõus loobuma siiski oma valgest sallist. Ütles, et see on tema firmamärk. Hiljem tööhoos kukkus see loomulikult vetsupotti.

Kas Lengile tehti ka kiire koolitus?
Ikka. Esitleti vajalikke tööriistu ja tehti kiire torude tutvustus.

Kas Lengil oli ka paariline?
Paariliseks anti torumees Haljand.

Mitu väljakutset nad päeva jooksul said?
Objekte oli neli kuni viis. Viimasest visati Lenk välja. See oli kuri vene keelt kõnelev meessoost potentsiaalne valija. Torumees Haljandi laskis sisse, aga Heimar talle miskipärast ei sümpatiseerinud. Lõi ukse suure pauguga nina ees kinni.

Mis oli päeva põhitöö?
Ummistuskollete likvideerimine.

Oli Lengist ikka asja ka?
Lenk hoidis hästi töömeeleolu üleval. Ta on rohkem töödejuhataja sorti. Käsi eriti määrida ei viitsinud, aga see-eest andis pidevalt praktilist nõu.

Samuti oli Lenk ka suurepärane psühholoog. Inimesed, kellel on torud just lõhki löönud, on ju jube endast väljas ja närvis. Heimar siis lohutas neid. Naistega loomulikult flirtis ja ühega oleks äärepealt vannigi roninud.

Kas mõni klient napsu ka pakkus?
Napsu ei pakutud, aga raha sai ta töö eest küll.

Kuidas vastutusrikas päev lõppes?
Lõpuks sai Lenk kodus naise käest sugeda.

Heimar Lenk tunnistas, et sai saatest eluks väga vajaliku kogemuse.

«Sain kogemuse, mis kohe kindlasti ei jookse mööda külgi alla,» rääkis poliitik ning lisas, et iga õige Eesti mees peaks oskama naela seina lüüa ja kraani kinni keerata.

«Toruvõti peaks igal mehel kodus olemas olema. Ja mees peab teadma, kust maja üldkraan kinni käib. Ja naine peab pealt vaatama, mida mees oskab ja teda selle eest austama!»

Vaata saadet «Au tööle» juba sel neljapäeval kell 20.00 TV3st.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles