Kim Kardashian ja Kanye West loobusid kolmest miljonist dollarist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West
Kim Kardashian ja Kanye West Foto: SCANPIX

Euroopa kõmuajakiri pakkus Kim Kardashianile ja Kanye Westile beebifotode avaldamise eest 3 miljonit dollarit. Oma esimese järeltulija ootel paar vastas reklaamihaidele eitavalt, vahendab TMZ.

Kuuldavasti on beebifotode esimesena avaldamise õiguse eest pakkumisi tulnud ka kõikidelt suurematelt Ameerika kõmulehtedelt ja ajakirjadelt. Tuttava sõnul pole paaril esialgu plaanis oma lapse pilte kellelegi maha müüa. Ennustatakse, et summade kasvades mõtleb Kim ümber, sest lisaks rahale tahab ta imetleda oma pilti mõne maailma suurima ajakirja kaanel.

Hollywoodi kuulsuste seas on oma laste piltide eest raha kasseerimine pigem reegel kui erand. Näiteks Brad Piti ja Angelina Jolie kukkur täitus kaksikute pildi müümise eest 14 miljoni dollariga ning Jennifer Lopezi ja Marc Anthony laste pildid läksid kaubaks kuue miljoni dollariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles