Ugala toob publiku ette kaks suvelavastust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. juunil on Ugala tiigi kaldal esimest korda publiku ees Bertolt Brechti rahvatükk «Härra Punttila ja tema sulane Matti».
19. juunil on Ugala tiigi kaldal esimest korda publiku ees Bertolt Brechti rahvatükk «Härra Punttila ja tema sulane Matti». Foto: Elmo Riig / Sakala

5. juunil esietendub Viljandis Kaevumäel komöödia «Charley tädi», mille lavastab Taago Tubin. Mati Unt on selle näidendi kirjutanud Walter Brandon-Thomase motiividel ning Ugala suvelavastuses astuvad peaosades üles Martin Mill, Andres Oja ja Juss Haasma.


Pärast esietendust kodulinnas sõidetakse lavastusega ringreisile mööda Eesti maakohti, jätkates nii kahe eelmise suve rändteatri traditsiooni. «Charley tädi» mängitakse Eesti eri paigus viisteist korda. Viimased etendused antakse augustikuus taas Viljandis.



19. juunil on Ugala tiigi kaldal esimest korda publiku ees Bertolt Brechti rahvatükk «Härra Punttila ja tema sulane Matti», mille lavastab Kalju Komissarov. Peaosades on Peeter Tammearu ja Indrek Sammul. Etendust mängitakse kümme korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles