Harry Styles: teised inimesed ei muuda minu arvamust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Styles
Harry Styles Foto: SCANPIX

One Directioni staar Harry Styles kurtis ajakirjale, et võõrastel inimestel on viimasel ajal kombeks oma nina tema asjadesse toppida. Noormees tunnistas, et ei lase end väga teiste arvamusest mõjutada, kuna enamusel puudub temaga sarnane kogemus, vahendab One Directioni fännileht.

Harry arvates ei tohiks ta oma otsuseid ja käitumist teiste arvamusest hoolimata muuta. «Seda, mida ma viimase kahe aastaga õppinud olen, poleks ma iseseisvalt isegi mitte ühe dekaadi jooksul teada saanud. Jah, mingil määral peab kindlasti teiste inimeste arvamusega arvestama, kuid ma ei saagi kõigile meeldida. See ajaks mu lihtsalt hulluks,» rääkis staar.

Taylor Swiftiga seoses viimasel ajal kõmuportaalides figureeriv Styles ei tee tema kohta käivatest juttudest välja. «Otsustasin, et teised inimesed ei muuda minu arvamust. Kuskil on piirid ning mõned asjad tuleb lihtsalt iseenda teada jätta,» viitas noormees soovile, et tema eraelu võiks siiski pigem saladuseks jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles