PETA kimbutab taas staare

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PETA aktivist
PETA aktivist Foto: AP Photo / Scanpix

Loomakaitseorganisatsioon PETA andis välja oma kõige halvemini riietuvate staaride nimekirja.

Nimekirjas oli «Meeleheitel koduperenaiste» näitlejanna Eva Longoria Parker, kelle PETA karusnaha kandmise pärast tänavaprostituudiks nimetas, kirjutab Femalefirst.

«Eva Longorial pole mitte mingisugust kaastunnet. Ta näeb karusnahas välja nagu Wisteria Lane’i tänavaprostituut. Eva on meeleheitel koduperenaine, kes peaks kähku oma stilistist lahku minema,» ütlesid loomakaitsjad.

Oma iga-aastases nimekirjas kritiseerisid loomaõiguslased ka Aretha Franklinit, kelle nad suurimaks luuseriks ristisisd. Ühtlasi olid nimestikus Kylie Minogue, Marilyn Manson ja Lindsay Lohan.

Loomakaitsjad tegid maha ka supermodell Kate Mossi. «Mitte miski ei aita lõpule viia üleminekut supermodellist superlirvaks paremini kui karusnaha kandmine. Kui Kate näeks selgelt läbi oma häguse pilgu, siis ta võib-olla teeks oma riidekapi karusnahast tühjaks,» ütlesid loomaõiguslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles