Evelin Ilves: politseinikud ja poliitikud vassivad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: PRESIDENT TOOMAS HENDRIK ILVES JA EVELIN ILVES RIIGIVISIIDIL LÄTI VABARIIGIS :TALLINN, EESTI, 06JUN12.
Pildil on president Toomas Hendtrik Ilves ja Evelin Ilves riigivisiidil Läti Vabariigis. Evelin Ilves külastas ettevõtet, kus tehakse ise jahu ja leiba. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: PRESIDENT TOOMAS HENDRIK ILVES JA EVELIN ILVES RIIGIVISIIDIL LÄTI VABARIIGIS :TALLINN, EESTI, 06JUN12. Pildil on president Toomas Hendtrik Ilves ja Evelin Ilves riigivisiidil Läti Vabariigis. Evelin Ilves külastas ettevõtet, kus tehakse ise jahu ja leiba. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Esileedi Evelin Ilves leiab, et viimasel ajal on Eesti õhk ebaaususest paks: vassivad politseinikud, jalgpallurid, ärimehed, poliitikud ning ka reklaamikampaaniad.

Ajakirja Kodukiri kolumnis räägib Evelin, et tema tütar uuris, mida tähendab too «ämm andis 50 000 krooni».

Evelin jagas oma selgituse. «See on nagu annaks manna (minu ema) issile 50 000 krooni ja issi annaks selle mõnele parteile.» Tütar imestas, et mannal ju pole nii palju raha, Evelin nõustus ja lisas, et kui ämmadel oleks nii palju raha, siis annaks nad selle pigem lastelastele või läheks näiteks reisima.

Evelin leiab, et viimasel ajal on Eesti õhk ebaaususest paks.  «Vassivad politseinikud, jalgpallurid, ärimehed, poliitikud, ka reklaamikampaaniad.» Ta ütleb, et kui üks valetab ja teine valetab, sünnib trots, siis pa­hameel, mis ühel hetkel võib suureks vihaks paisuda.

«Mulle näib, et meil tuleb õppida uuesti üksteist kuu­lama ja üksteisega normaalsel häälel rääkima. Vajadusel ka vabandama,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles