Loe, mida arvab kaotusest Karl-Erik Taukar ise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade
Karl-Erik Taukar
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade Karl-Erik Taukar Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval saatest «Eesti otsib superstaari» lahkuma pidanud Karl-Erik Taukar rääkis Elu24-le, et jäi oma saavutusega rahule ning tunneb rõõmu ees ootavast puhkusest.

Kuidas sa oma panusega tänases saates ise rahule jäid?

Tegelikult ma jäin rahule. Õnneks see ei ole nüüd see saade ja see väljakukkumine, et peaksin ennast aastaid tagantjärele süüdistama, et midagi jäi tegemata. Olin kuni lõpuni oma esitustes aus. See on minu jaoks kõige tähtsam, et ma ei üritanud kõigile meeldida. Ma ei läinud seda teed ja tegin, mida õigeks pidasin ja nii hästi kui suutsin ning seetõttu on mul ka lihtsam välja kukkuda. Ju see tehtu polnud siis lihtsalt selle saate jaoks piisav.

Kas sa kellegagi oma koha peale kihla ka vedanud oled?

Ei ole vedanud kellegagi. Ei ole kellegi teise koha peale ka kihla vedanud, siin saates on üsna raske midagi ennustada. Samas kui ma seal Elinaga kahekesi seisin ja kui keegi siis oleks ettepaneku teinud, siis oleksin võib-olla isegi vedanud. Elinal oli tohutult tugev saade, ta on vokaalselt väga andekas.

Nagu ma juba ütlesin, siis mina tegin enda poolt kõik ja selliste konkurentide kõrval välja kukkumine pole mingi häbiasi, mille eest ma ennast tagantjärgi piitsutaksin.  

Fredi rõõmustas välja kukkudes selle üle, et saab maha istuda ja oma asja ise ajama hakata. Pole ees lepingut, stuudiot ja kohustust kiirelt plaadiga välja tulla. Mida sina sellisest mõttekäigust arvad?

Ma ütleks, et Fredi jutus on iva. Mul on juba isegi selle saate ajal mingeid mõtteid tekkinud, tahaks ühe või teise muusikuga midagi proovida, demosid teha, lindistada, salvestada. Teha bändi selle sõna kõige suuremas tähenduses. See annab ju  noh sellise motivatsiooni ja tõuke, et kui ma juba nii kaugele jõudsin, siis järelikult kellelegi ma korda lähen. Usun, et seda liini võiks ju jätkata.

Stuudios oli sinu viimase loo ajal väga palju nutvaid tüdrukuid. Nägid neid pisaraid seal esimestes ridades?

Ei näinud kahjuks. .

Kuidas sul üldse fännidega suhtlemisega lood on?

Pean ütlema, et viimastel päevadel pole kahjuks saanud fännidega suhelda. Meil on siin väga palju tegemist ja isegi harjutamiseks on väga vähe aega jäänud. Ka Elu24 online-intervjuu küsimused on mul arvutis lahti juba neli päeva ja pole jõudnud sedagi lõpuni teha. Samamoodi on Facebookiga, et kui sinna tuleb mingeid kirju, siis tahaksin vastata, aga 24 tundi ööpäevas jääb väheks.

Mille üle sa koju minekut silmas pidades hetkel kõige enam rõõmustad?

Saan ühe nädala puhata ja siis hakata uues suunas jälle edasi jooksma. Saan olla ilma selle mõtteta, et uuel pühapäeval on saade, kus ma pean jälle midagi müstilist ja täiesti löövat ning plahvatuslikku pakkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles