Lugejad valiks Pärnu missiks Kerli Luksi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kandideerib miss Pärnuks Kerli Luks.
Tänavu kandideerib miss Pärnuks Kerli Luks. Foto: Sigrid Absalon

Täna õhtul valitakse ööklubis Mirage "Pärnu miss 2009", konkurentsis oleva viie neiu seast valiksid 24tundi.ee ja Pärnu Postimehe lugejad oma lemmikuks Kerli Luksi.

Lugejad said alates teisipäevast hääletada internetis artikli „„Miss Pärnu 2009" saab krooni laupäeval" juures olevas gallupis enda lemmiku poolt.

Pärnu neiu Kerli Luks edestas konkurente mäekõrguselt, kogudes 44,8 protsenti häältest. Teiseks jäi 29,5protsendilise toetusega Evelin Õunap ja kolmandaks hääletasid lugejad portaalis TopTop alasti uudiseid lugeva Marju Soosalu, kes sai 13,9 protsenti häältest.

Veel püüavad täna õhtul suvepealinna missitiitlit Helena Ilves ja Jaanika Odem.

Ürituse korraldaja Meeli Pärna teatel algab show täna õhtul klubis Mirage orienteeruvalt kl 23.30.

Missikandidaadid pannakse proovile tutvustusvoorus, trikoovoorus, talendivoorus ja õhtukleidivoorus.

Viimasesse vooru kuulub ka õhtujuhiga jutlemine, mille käigus kroonile pretendeerija saab näidata oma sõnaseadmisoskust, teadmistepagasi tüsedust ja silmaringi avarust.

„Mulle tundub, et tuleb huvitav konkurss," tõdes Pärna. „Arvan, et žürii teeb ausa ja õiglase valiku."

Žüriisse kuuluvad teiste seas Heiki Künnapas, tuntud missivõistluste korraldaja Raivo Kiisler, Pärnu endine linnapea Väino Hallikmägi, kosmeetik Heli Veskimägi ja mullune parim Eesti naisnäitleja, tänavu parima naiskõrvalosalise preemia pälvinud Piret Laurimaa.

„Miss Pärnu 2009" konkursi võitja pärib preemiaks kroonikujutisega kuldsõrmuse ja tšeki ümmargusele summale, ürituse toetajad on välja pannud ka mitu eriauhinda.

Pärnu esikaunitari on pärast taasiseseisvumist valitud 1988. aastast saati, esimene konkurss kandis nime „Pärnu roos" ja iludusvõistluse võitis siis Ruth Käo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles