Helen Mirren Hitchcockiga kohtumisest: olin ülbe ja loll

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Mirren
Helen Mirren Foto: SCANPIX

Dame Helen Mirren meenutas, kuidas ta noore ja algaja näitlejana legendaarse filmirežissööri Alfred Hitchcockiga kohtus.

Mirren mängib eluloofilmis «Hitchcock» Alfredi abikaasat Alma Reville'i ning see räägib kõmulise linateose «Psycho» valmimisest, kirjutas Huffington Post.

Mirren kohtus Hitchcockiga 1970ndate alguses seoses filmiga «Frenzy».

«Kui olin väga noor näitlejanna ja just alustanud, saadeti mind tema juurde prooviesinemisele - või pigem kohtumisele. Ma ei usu, et ta oleks mind prooviesinemisele kutsunud; ta kas pidas sinu väljanägemist sobivaks või mitte,» rääkis Mirren.

«Olin rumal ja ülbe ning toona ta ei meeldinud mulle režisöörina üldse. Mulle meeldisid pigem Federico Fellini, Pier Paolo Pasolini ja Roberto Rossellini. Nagu kõik noored, olin naeruväärselt iseteadlik. Ta ei meeldinud mulle ja ma teadsin, et mina ei meeldinud talle samuti. Loomulikult ta ei palganud mind. Hitchcock heitis minu poole ühe pilgu ja teatas: «Oh, püha taevas. Ta oleks kohutav.»,» lisas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles