Staarfotograaf Ardo Kaljuvee läks keema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihane staarfotograaf Ardo Kaljuvee purskas tuld ja tõrva
Vihane staarfotograaf Ardo Kaljuvee purskas tuld ja tõrva Foto: Elu24.ee fotomontaaž

TV3 saade «Õhtusöök viiele» annab vaatajale ohtlikku eeskuju, sest enamustel osalejatel on sõitvas autos turvavöö lahti, kirjutab Õhtuleht.

Väide ajas harja punaseks staarfotograaf Ardo Kaljuveel, kes oma Facebooki lehel väljaande kohta saadab, kus päike ei paista.

Ardo kiri Õhtulehele:

Lugupeetud õhtulehe ajakirjanik! MINE PERSE!!! Ma ei sõitnud õhtusöök viiele saates lahtise turvavööga!!! Kui me filmisime hinnete andmist seisvas autos, siis ei olnud turvavöö peal, ÜHEL PÄEVAL, kui me sõitsime, siis OLI TURVAVÖÖ KINNITATUD! SEISVAS AUTOS EI PEA OLEMA TURVAVÖÖ KINNITATUD! Tahan, et vabandaksite avalikult minu laimamise eest!

Õhtulehe väitel on «Õhtusöök viiele» saate selles hooajas rallinud ilma turvavööta veel ka Birgit Õigemeel, Liis Lemsalu, Sven Soiver, Kati Saara Vatmann, ja mõned teisedki tuntud näod.

Samas nendib väljaanne,  et telenägu Sven Soiver kasutas vähemasti korra saate jooksul ka turvavööd.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve talituse juht Elari Kasemets rõhutab, et kinnitamata turvavööta sõitmine seab ohtu nii sõitja ja ka tema kaassõitjate elu ja tervise.

«Populaarsetes telesaadetes nähtu pälvib palju avalikkuse tähelepanu ja seetõttu on kurb, kui saadetes osalejad kas teadlikult või hajameelsusest ei täida ohutu liiklemise nõudeid,» lisab politseinik.

Mida arvad sina?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles