Galerii: «Minu mees suudab» viimase saate võitsid Kaia ja Mikk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügishooaja viimases saates «Minu mees suudab» panid end proovile Anneliis ja Rasmus, Airi ja Rinno, Kaia ja Mikk ning Kaie ja Indrek. Kõik paarid on pärit Tallinnast.

Üheksanda saate ülesanded    

1. Mitu väravat 20st pealelöögist suudab sinu mees realiseerida professionaalse käsipalluri vastu? Rinno sai ülesandeks tabada viis viset, mis tal ka õnnestus.

2. Mitu viilu toorest ingverit suudab sinu mees kahe minuti jooksul ära süüa? Rasmus suutis ära süüa nõutud 11 viilu.

3. Mitu limonaadikasti suudab sinu mees kolme minuti jooksul ükshaaval torniks laduda? Mikk pidi laduma üheksa kasti ja sellega sai ta hakkama.

4. Mitu Eesti naislauljat 20st suudab sinu mees hääle järgi ära tunda? Indrek tundis ära nõutud seitse lauljat. Esimesena pidid saates lahkuma Airi ja Rinno.

5. Kui kiiresti suudab sinu mees kolmemeetrise kõrrega pooleliitrise klaasi tühjaks juua? Indrek sai ülesandeks seda teha 1 minuti ja 55 sekundiga, kuid see tal ei õnnestunud.

6. Mitu asja 15st suudab sinu mees suurde prügikonteinerisse visata? Indrek pidi viskama seitse eset ning ta sai sellega hakkama. Nüüd pidid saatest lahkuma Rasmus ja Anneliis.

7. Kui kaua suudab sinu mees hinge kinni hoida pea vee sees? Kaia arvas, et Mikk suudab hinge kinni hoida minut ja viis sekundit. Mees sai sellega hakkama ja paar võitis 5000-eurose auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles