«Baari» staar loodab olümpiale jõuda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talis Kitsing
Talis Kitsing Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Tõsieluseriaaliga «Baar» kuulsust kogunud kikkpoksija ja reformierakondlasest Mustamäe halduskogu liige Talis Kitsing on hakanud tegelema taekwondo`ga ning loodab sellega olümpiale jõuda.

Mehe sõnul on ta selle spordialaga tegelenud veidi üle kuu ja juba esimestes trennides sai ta treenerilt kiita, kirjutab Just!

 

«Taekwondo`s pannakse põhirõhk jalgade tööle ja see on mul kogu aeg hea olnud,» tunnistas Kitsing.

 

Teismelisena mitmeid aastaid karated harrastanud Talis sai enda sõnul võitluskunstides kõva krundi alla 13-aastaselt praeguse erakonnakaaslase Jaanus Rahumägi käe all treenimist alustades.

 

Kui võitluskunstide fanaatikul Kitsingul võttis kikkpoksi ideest reaalse tegelemiseni jõudmine aega kümmekond aastat, siis taekwondo puhul haaras ta härjal sarvist.

 

Mees lisas, et võitluskunstides ei loe kaugeltki ainult hea võhm või perfektselt lihvitud tehnika, vaid moraalne tugevus ja ka elukool tuleb kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles