Ozzy Osbourne kartis 60. sünnipäeval surma saada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: Carrie Devorah / WENN
Rokkar Ozzy Osbourne meenutas, et kartis 60. sünnipäeval oma elu pärast, kuna abikaasa Sharon organiseeris talle helikopterisõidu USA loodusime Suure kanjoni kohal.

Ehkki Ozzy oli Suure kanjoni kohal lendamisest juba ammu unistanud, tabas teda helikopterisse istudes surmahirm, vahendab Wenn.

«Sõitsime Suure kanjoni juurde ja seal oli helikopter ja ma mõtlesin, et oot, see on liiga hea, et tõsi olla,» meenutas rokkar. «Olen koos oma abikaasaga ja see… tüüp sõidab helikopteritega üle Suure kanjoni.»

«Mõtlesin, et nüüd ongi kõik – oma 60. sünnipäeval leitakse mind sealt põhjast mustmiljoniks tükiks kukkununa,» jätkas Ozzy.

«Piloodil polnud isegi abilist. Kui see asi peaks välja surema, oledki nagu surnud,» kirjeldas rokkar.

Osbourne’i sõnul muutis tema närveldamine ka abikaasa Sharoni murelikuks. Eriti halb oli paari meelest see, et piloot oli pisut pontsakas.

«Ozzy küsis, kas ma ei arva, et piloot on ülekaaluline. Vastasin, et mis vahet seal on, mille peale tema vastas: «Infarkt!»,» meenutas Sharon Osbourne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles