Teet Margna teenib meelelahutusturul kõige rohkem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Margna, Teet Margna ja Maris-Jane Jõekalda.
Kristi Margna, Teet Margna ja Maris-Jane Jõekalda. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kroonika koostas 2011. aasta põhjal meelevaldse esikümne neist, kes on end tööga tippu trüginud ja seal siis kas püsinud või langenud.

Teet Margna (40) on aastaid koos Kristjan Jõekaldaga telesaateid tootnud.

Saadet «Kuldvillak» juhtiva Margna ühel firmal, Gordon Grupp OÜ on üsna lai tegevusampluaa.

Lisaks televisiooniprogrammide tootmisele ja eetrisse andmisele tegeleb osaühing ka raadio- ja televisioonisaatjate ning telefoni- ja telegraafiseadmete tootmisega.

Pärast kulude, nagu tegevuskulud, tööjõukulu, ka võimalik palk iseendale, mahaarvamist Gordon Grupi müügitulust, milleks on kopsakad 612 731 eurot, on ühemehefirma mulluseks kasumiks 69 821 eurot!

Sellele eelnenud perioodide jaotamata kasum on aga lausa 409 847 eurot, mis võimaldaks Teedule sel aastal dividenditulu 479 668 eurot!

Margnale kuulub teinegi telesaadete tootmisega seotud firma, Telecom Projects OÜ.

Selle müügituluks oli läinud aastal 44 000 eurot, firma kasuminumbriks koorus aasta lõpu seisuga 36 861 eurot.

Kui lisada siia eelmiste perioodide jaotamata kasum, 295 494 eurot, võiks Margna sellest firmast määrata endale dividende 332 355 eurot!

Kui Gordon Grupi ja Telecom Projectsi kasumid kokku lüüa, on firmade tulemuseks kena kuuekohaline number – 812 023 eurot!

Teet on sättinud end sisse Viimsis, kus talle kuulub lausa kolm kõrvuti asetsevat kinnistut, mis moodustavad eramu ümber ühe tervikliku krundi.

Loe lähemalt värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles