Kalev SPA Hotell & Veekeskus

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev SPA Hotell & Veekeskus

Aia 18, Tallinn 10111
Info tel +372 649 3300, faks +372 649 3301, veepark +372 649 3370
E-post: kalevspa@kalevspa.ee või waterpark@kalevspa.ee
www.kalevspa.ee

Pakume teile võimalust nautida spaapuhkust Tallinna südalinnas, Baltimaade suurimas spaas omataolistest.

Kalev Spa Hotell & Veekeskus asub Tallinna vanalinnas, 10minutilise jalutuskäigu kaugusel reisisadamast ja rongijaamast ning 10minutilise sõidu kaugusel lennujaamast. Kalev Spa on ümbritsetud äri- ja kaubanduskeskustest. Nautige veeparki, jalutage Vanalinnas, külastage lähedasi kaubanduskeskusi - kõik see on käe-jala juures!

Kalev Spa katuse alt leiate suurepärase veepargi 50 m basseiniga, erinevate mullivannide, saunade ja liumägedega. Samuti pakume erinevate spaateenuste valikut Wellness- ja Ilukeskuses, einet meie à la carte ja buffee restoranis Linda ning ujulakohvikus ja baaris, VIP-saunade kasutamist jne.

Meie Spa keskuses leiate mitmesugused erinevaid massaaže ning saate kasutada unikaalset tervisekapslit. Kui Teie tervis on Teile tähtis, siis tulge ja laske Kalev Spa rõõmsatujulisel ja proffesionaalsel personalil Enda eest hoolitseda.

Hotellis on kokku 100 tuba ja 200 kohta

· 23 economy-klassi tuba ühe laia voodiga (neist 9 vanniga ja 14 dušiga)
· 73 spaaklassi tuba ühe või kahe voodiga, dušiga. Sealhulgas on 12 peretuba ja 3 invatuba.
· 4 Kalev sviiti mullivanni ja dušiga
· 5. korruse rõduga tubadest avaneb vaade vanalinnale ja merele

Restoran Linda kahel korrusel

- 36 kohaline à la carte restoran
- 84 kohaline buffee restoran

Nõupidamisruum

Pakub häid võimalusi erinevate koosviibimiste - seminaride, koolituste ja muude ürituste - läbiviimiseks kuni 25 inimesele (40,2 m2).

VIP saunad

Meie külastajate käsutuses on hotelli teisel korrusel asuvad 3 privaatsauna. Suurim neist, VIP 3, mahutab korraga kuni 15 inimest, väiksem kuni 5 inimest.

Spaa keskus

Et unustada probleemid ja pinged, hellitada ennast, parandada enesetunnet ja lõõgastuda - selleks sobib ideaalselt meie spaa keskus, mis pakub 7 erinevat massaaži ja 15 erinevat kehahooldust. Lõõgastavad protseduurid on abiks enese taasleidmisel.

Ilukeskuses pakume juuksuri teenust, käte-; jalgade- ja näohooldust, depilatsioone.

Tervisekeskus võtab Teid vastu arst, kes määrab Teile vajalikud protseduurid. Raviteenustest pakume EKGd, valgus- ja laserravi, podomeetriat. Meie maja tervisekeskuses on võimalik mõnuleda kas massaažitoolides või vesivoodis. Spaa keskuses on ka soolakamber, mis mahutab korraga ära 7 inimest.

Veepark ja fitness klubi

Eesti suurima, 50 meetrise basseiniga Kalevi Veekeskus, koos erinevate vesiatraktsioonide, liutorude, mullivannide, lastebasseinide ja vesiaeroobika basseinidega, soome saunade, aurusaunade ja sportimisvõimalustega on mõeldud neile, kes soovivad olla heas vormis ja terved.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles