Eesti vaadatuim telesari «Pilvede all» on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilvede all
Pilvede all Foto: Kanal 2

Juba sel kolmapäeval kell 21.30 jõuab Kanal 2 eetrisse Eesti populaarseima telesarja «Pilvede all» uus hooaeg. Sari, mille iga osa toob telerite ette keskmiselt veerand miljonit vaatajat, on eetris kohe pärast Kanal 2 uut telehooaega tutvustavat erisaadet.

Ekraanil on tagasi kolm õde: Piret, Mari ja Kertu, kellel kõigil tuleb hakkama saada uute suhete ja väljakutsetega.
Lapsega kodust elu nautinud Mari (Elisabet Reinsalu) mõistab, et oma loomust ikkagi ei muuda ja kibeleb tagasi tööle.

Ehkki ta püüab imearmsa pisipõnni ja töiste väljakutsete vahel tasakaalu leida, peab kahjuks millegi arvelt siiski lõivu maksma...

Kertu (Liis Haab) on samuti oluliste elumuutuste keerises. Lisaks oma esimesele rasedusele peab ta toime tulema abikaasa Eriku teismelise pojaga, kes nende juurde elama kolib.

Pealtnäha viks ja viisakas poiss tundub Kertule miskipärast kahtlane.

Tüdrukute ema Sirje (Rita Rätsepp) avab Haapsalus pansionaadi ja seal asub tööle ka välismaalt tagasi Eestisse kolinud Piret (Inga Lunge). Loomult rahumeelse Pireti elu muutub äkiliseks nagu ameerika mäed - tulvil uusi katsumusi ja segaseid suhteid.

Kanal 2 hittsari «Pilvede all» uus hooaeg stardib kolmapäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles