Travoltat süüdistavad ahistamises veel kaks meest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta
John Travolta Foto: SCANPIX

John Travoltat süüdistatakse seksuaalses ahistamises veel kahe mehe poolt. Seega on nüüdseks kogunenud süüdistajad, kes väidavad, et abielus näitleja on vastu teise inimese tahtmist sooritatud seksuaalse alatooniga ettepanekuid, kokku juba seitse.

Näitlejat on süüdistatud seksuaalses ahistamises kokku seitsme meesterahva poolt, pärast esimest kahte süüdistust, kelleks olid Miamist pärit massöör Jeff ja endine hoteelitöötaja Seattle’ist. Mõlema süüdistuste kohaselt olevat näitleja neid katsunud ja neilt seksi tellinud, vahendab Celebedge.

Jeffi väite kohaselt olevat John «muutunud agressivseks» kui massöör keeldus 58aastase Hollywoodi staari massaži ajal tema esitatud seksuaalseid ettepanekuid täitmast.

Seattle’ist pärit hotellitöötaja väite kohaselt olevat John kabistanud tema alakeha ajal, mil mees koristas külalisteruumi Qantas’i ürituse järgselt 2000. aastal.

Süüdistaja märkis ajalehele: «Ta tuli selja tagant ja haaras mu tagumikust.»

John’i kaitsja Marty Signer on tänini kõiki süüdistusi aktiivselt tõrjunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles