Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Nädala algus võib olla karm, kuid lõpp toob värskeid tuuli ja saatuslikke sõnumeid

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 21. – 27. oktoober 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Intensiivne täiskuu on küll möödas, kuid selle mõjuvad võivad lähipäevil veel tugevalt välja mängida.

Nimelt täiskuu toimus lähenevas pingenurgas Pluutoga, ent nüüdseks on Päike liikunud edasi ja see pingenurk läheb täpseks teisipäeval. Neljapäeval saavad aga vari ja valgus Kuul võrdseks ja algab kuutsükli viimane veerand, mis toob tihtipeale samuti kriise esile.

Ent nädalalõpp möödub väga voolavas energias, mis püüab näidata uusi suundi ja lahendusi. Kui see aeg ongi tuuline, siis kindlasti toovad tuuled ka värskeid sõnumeid. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval kell 09.34 läheb täpseks Merkuuri trigoon Saturniga, mis lisab mõtlemisse ja suhtlemisse praktilisust, ausust ja kainust. See on suurepärane töötegemise seis ning sobib ka tähtsateks koosolekuteks, kus püütakse jõuda realistlike lahendusteni. Et Merkuur on parajasti Skorpionis, lisab see läbinägemisvõimet ja intuitiivsust.

Ning seda kõike läheb väga vaja, kuna kell 17.15 jõuab Päike kvadraati Pluutoga, mis võib kujuneda väga pingeliseks ja äratada egovõitlusi. Kulmineeruvad olukorrad, kus keegi püüab kedagi liigselt mõjutada ja kontrollida. Võidakse kasutada alatuid võtteid ja manipulatsiooni, aga ka ootamatuid rünnakuid. Teine pool peab jällegi end jõuliselt kaitsma ja kehtestama. 

Sügavamal tasandil nõuab see seis, et loovutataks üks osa oma egost, mis meid enam ei teeni. Välised kontrollivad olukorrad on tegelikult peegeldus sellest samusest kontrollist kuskil enda sees ning seda osa valitseb ego. 

See on paraku päris karm taevaseis. 

Kolmapäevaööl kell 01.15 jõuab Päike Skorpionisse ning algab hingedeaeg. Kõige sügavamasse sügavusse laskumise aeg on käes. 

Reedeööl kell 03.12 läheb täpseks Marsi sekstiil Uraaniga, kuid tunneme seda päris tugevalt juba alates kolmapäevast kuni laupäevaõhtuni. See on justkui sõõm värsket õhku, mis innustab liikuma. Mida spontaansemad plaanid, seda parem. Tasub olla avatud uutele suundadele ja lahendustele, sest nüüd võib tulla läbi vihje või kutse, mis puudutab meie tulevikku.

Pühapäeval kujuneb taevapildis aga Saatusesõrme muster, milles Jupiter ja Chiron viitavad korraga Merkuurile. Et Jupiter ja Chiron on omavahel pikalt kestvas sekstiilis ja püüavad üheskoos leida lahendusi elu valupunktidele, võib haakumine Merkuuriga tuua erilisi taipamisi ja vestlusi, mis oleks justkui saatuse poolt saadetud. Seega pange tähele, milline info pühapäeval saabub!

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval kell 23.59 – teisipäeval 01.50 (Kuu siseneb Vähki)

Neljapäeval kell 07.47–08.24 (Kuu siseneb Lõvisse)

Laupäeval kell 11.03–18.48 (Kuu siseneb Neitsisse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed taevakehad

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Neptuun on retrograadis 2. juulist kuni 8. detsembrini.

Chiron on retrograadis 26. juulist kuni 29. detsembrini.

Uraan on retrograadis 1. septembrist kuni 30. jaanuarini (2025).

Jupiter on retrograadis 9. oktoobrist kuni 4. veebruarini (2025).

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles