Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Infarkti üle elanud Tõnu Raadik korraldab tänukontserdi: see, kui kiirelt raha kokku saadi, oli väga suur šokk teistpidi

Copy
Tõnu Raadik
Tõnu Raadik Foto: Kanal 2

Heliloojat ja muusikut Tõnu Raadikut tabas kaks aastat tagasi Mehhiko reisil eluohtlik südamerike. Tänu heade Eesti inimeste abile koguti kõigest mõne tunniga operatsiooniks vaja minev summa kokku. Nüüd kutsub muusik aga kõiki toetajaid tänukontserdile.

Saates «Telehommik» kinnitas Raadik, et tema tervisega on lood väga hästi ja siiani on kõik täiesti probleemivabalt kulgenud. «Kõik asjad töötavad natuke paremini,» lisas ta naerdes.

Loe ka:

INTERVJUU 〉 Tõnu Raadik Mehhikos saadud terviserikkest: kui ma silmad uuesti lahti tegin, siis Ann elustas mind

Tänutäheks kutsub ta annetajad, kes teda kriitilisel hetkel aitasid, tasuta kontserdile. Nimelt toimub 21. detsembril Alexela kontserdimajas heategevuskontsert, kus tulevad esitamisele nii Raadiku uued lood kui ka vanem looming. Lavale astuvad mitmed tema sõbrad, näiteks Reet Linna, Kristjan Kasearu, Lauri Saatpalu, Toomas Lunge, Juku-Kalle Raid ja paljud teised. Inimestele, kes Tõnut toetasid, on kontsert tasuta. Lisaks kingib muusik neile ka ahjusooja plaadi.

«See oli täiesti... minu jaoks oli see selline asi, mida ei ole võimalik, et saab üldse olla. See oli väga suur šokk teistpidi,» sõnas Raadik, meenutades seda, kuidas kõigest mõne tunniga saadi kriitiliseks operatsiooniks vaja minev summa, 75 000 dollarit kokku.

Ka üks kontserdi korraldajatest, Inga Lunge, nentis «Telehommikus», et see, kui kiiresti inimesed appi tulid, on hämmastav. «Mäletan, et kirjutasin, et see on ainult raha – küll me leiame kiiresti lahenduse. Hämmastav oli, et esimese nelja tunni jooksul oli summa koos.»

Ettevalmistused kontserdiks aga juba käivad. «Sel kontserdil tuleb osa lugusid, mida mitte keegi ei ole kuulnud, sest need on nii uued,» kergitas Raadik saladuseloori.

Vaata klippi «Telehommikust»:

Tagasi üles