Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD Kethi Uibomägi seikleb mälestustes: see oli kahtlemata mu elu üks ägedamaid päevi

Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

«See oli kahtlemata mu elu üks ägedamaid päevasid,» jagas Kethi Uibomägi klõpse 17 aasta tagusest ajast, kui sai superstaarisaates n-ö kollase kaardi, millest sai alguse tema edulugu.

«Seitsmeteistkümne aastaga pole see inimene sisemiselt õnneks väga palju muutunud. See joviaalsus, julgus, rõõm ja emotsionaalsus elab ikka minus edasi,» jagas lauljatar Kethi Uibomägi ühismeedias mälestust ajast, mil ta 17aastase koolitüdrukuna osales saates «Eesti otsib superstaari», kus laulis Joan Jetti lugu «I Love Rock 'n' Roll».

«See oli kahtlemata mu elu üks ägedamaid päevi,» meenutab ta täna ja lisab, et just sellest sai tema karjäär alguse. 

«Fotod tuletasid mulle endale ka meelde, et elada tuleb täiega, kartmatult, emotsionaalselt, kire ja naudinguga,» jagas ta tähenduslikku mälestust.

Tagasivaadet superstaarisaate aegadesse jagas Kethi ka möödunud aasta suvel, kui märkis Instagrami postituses, et julgus ja soov saates osaleda pani aluse kõigele, mida ta täna teeb.

«Mina sain sellest ajast oma julgusele kindlust juurde, et tahan lavale ja tahan Tallinnasse. Mul toona puudus igasugune ettevalmistus üleüldse televisioonis olemiseks, ma ei teadnud kaamerate ees esinemisest midagi,» jagas ta toimetusega.

Lauljatar meenutas, et toona ei olnud tal nutitelefoni ja ta pidi laulude harjutamiseks laenama klassivenna iPodi, mis oli toona väga uus ja vähestele kättesaadav asi.

Kethi jõudis saates lohutusvooruni, kuid sealt sai tema asemel finaali edasi Luisa Rõivas (toonane Luisa Värk), kes saavutas saates teise koha.

Kethi on enda saavutuse üle siiani uhke. «Ma raamisin selle kollase kaardi ära ja just leidsin asju sorteerides, et olen siiani alles hoidnud,» rõõmustas ta ka mullu.

Kihlus ja beebiootus

Augustis teatas Kethi ühismeedia vahendusel, et ootab uue kallimaga last. «Unistus on täitumas,» lisas ta kauni foto juurde.

Hiljem rääkis Kethi, et oleks saladust kauemgi hoidnud, ent avalikult ainult laiades meeste riietes käimisele tuli tal piir ette. «Tänane reaalsus teeb mind õnnelikuks. Üks eestlane tuleb õnnelikku perekonda juurde ja see on parim kingitus maailmale,» kirjutas ta ühismeedias.

Suve lõpus jagas ta fotot ka uhkest sõrmusest. Kas tegemist on kihlasõrmusega või mitte, jättis ta vastmata.

Tagasi üles