VIDEO «Eesti otsib superstaari» saates osalenud Kethi Uibomägi jagab nostalgilist laulujuppi

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Saatest «Eesti otsib superstaari» on käinud läbi mitmed tänaseks tuntud inimesed, kes küll pääsesid edasi, ent staarisaates kuulsaks ei saanud. Üks neist on Kethi Uibomägi, kes soovib, et tänapäeva noored oleksid sama julged ja altid. «Isegi otsin endas vahepeal jälle seda 17-aastast neiut, kes teadis, mida ta elult soovib ja kuhu suunas liigub ja ei kartnud midagi, sest ma ei osanud hirmu tunda,» jagab Kethi. Vaata videot!

2007. aastal toimus esimene «Eesti Otsib Superstaari», kuhu läks unistusi taga ajama toona 17-aastane Valga gümnaasiumi abiturient Kethi Uibomägi. Täna, 16 aastat hiljem meenutab Kethi Instagramis, et julgus ja soov osaleda pani aluse kõigele, mida ta täna teeb.

«Mina sain sellest ajast oma julgusele kindlust juurde, et tahan lavale ja tahan Tallinnasse. Mul toona puudus igasugune ettevalmistus üleüldse televisioonis olemiseks, ma ei teadnud kaamerate ees esinemisest midagi,» jagab Kethi Elu24ga.

Raadiohääl meenutab, et toona ei olnud tal nutitelefoni ja ta pidi laulude harjutamiseks laenama klassivenna iPodi, mis oli toona väga uus ja vähestele saadav asi.

Kethi jõudis saates lohutusvooruni, kuid sealt sai tema asemel finaali edasi Luisa Rõivas (toonane Luisa Värk), kes saavutas saates teise koha. «Fantastiline tulemus. Lohutusvoor oli konkurentsitult parim ja tugev,» mäletab Kethi.

Kethi on enda saavutuse üle siiani uhke. «Ma raamisin selle kollase kaardi ära ja just leidsin asju sorteerides, et olen siiani alles hoidnud,» rõõmustab naine.

«Minu jaoks algas «päris» lauljateekond ikkagi suuresti selle saatega. Täna ma tahan endast anda nii palju noortele, et nad oleksid sama julged ja altid. Isegi otsin endas vahepeal jälle seda 17-aastast neiut, kes teadis, mida ta elult soovib ja kuhu suunas liigub ja ei kartnud midagi, sest ma ei osanud hirmu tunda,» jagab Kethi.

Lauljanna jagas Instagramis videot, kus esitas laulusaates Kate'i lugu «Perpetuum mobile».

«Vokaalselt esitasin ma saates olles oma esimesed ingliskeelsed laulud. Ma ei kuulanud välismaist muusikat eriti ja mul ei olnud kokkupuudet laiema muusikaga. Nii ma siis läksin sellega, mis lauluõpetaja mulle andis. Ja väga õigesti tegi,» tunneb Kethi.

Vaata videost, kuidas Kethi 16 aastat tagasi esitatud lugu täna laulab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles