Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTO Supermodell Carmen Kass tegi Pariisi moenädalal lapseootuse avalikuks (1)

Copy
Foto: Konstantin Sednev / Eesti Meedia

Mõni aeg tagasi hakkasid levima kõlakad, et supermodell Carmen Kass (46) ootab last. Nüüd jagab ta Instagramis videoklippe Austraalia disaineri Christopher Esberi show’lt, kus läbipaistva kleidi alt paljastub ka tema beebikõht.

Mõni aeg tagasi viskas Kroonika õhku, kas lauljatarist õetütre Yasmini pulma väisanud Carmen Kass on lapseootel? Nimelt jagas naine ühismeedias videoklippi, kus paistis armas kõhuke.

Ehkki enda 90 000 jälgijaga Instagrami kontol ei ole naine ametlikult viimasel ajal midagi paljastanud, jagas ta neljapäeval klippe Pariisi moenädalalt. Kass astus Christopher Esberi show'l lavale rüüga, mille alt paistis välja ka kosuv beebikõht.

2010. aastal sõnas Kass, et lapsed oleks ilus jätk tema elule, ent ei saa öelda, et lapsed tema unistus oleks. «Praegu olen tänulik, et minu ümber on palju armastavaid inimesi ja on ka neid, keda suudan ise armastada – nii ongi kõik hästi.»

Kuus aastat hiljem, kui Kass andis intervjuu Annele ja Stiilile, sõnas ta vastuseks küsimusele, kas on mõelnud ka oma pere loomisele: «Olen mõelnud, aga ma ei laiendaks seda mõtet.» 

Märksõnad

Tagasi üles