Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Carmen Kass: lapsed pole mu unistus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Supermodell Carmen Kass
Supermodell Carmen Kass Foto: Indrek Galetin

Viimasel ajal käib kuulsaim Eesti naine maailmas, modell Carmen Kass kodumail pea iga kuu. On see ettevalmistus päriselt Eestimaale naasmiseks, pere loomiseks ja laste saamiseks?

Ei. Vähemalt mõned aastad kavatseb Carmen siiski jätkata maailmakodanikuna ning ka emaks saamiseks pole supermodell veel valmis.

«Kindlasti oleks see ilus jätk mu elule. Kuid ma ei saa öelda, et lapsed just minu unistus oleks. Praegu olen tänulik, et minu ümber on palju armastavaid inimesi ja on ka neid, keda suudan ise armastada - nii ongi kõik hästi.»

Kuidas on lood aga Eestis elavate sõpradega? «Eks mul on lähedasi ja sõpru tekkinud igal pool, eriti Ameerikas, kus ma peamiselt resideerin. Pealegi pelgan nüüd juba natuke Eesti kliimat.»

«Mina ei suuda pimedusest ja rusuvast ilmast energiat ammutada! Arvan, et parim olekski see, kui saaksin elada pool aastat ehk kevade ja suve Eestis ja siis külma aja kusagil mujal.»



 

Märksõnad

Tagasi üles