Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«KUUUURIJA» TIISER Kaja Linkmann enda fännidest: maksavad selle eest, et näha sõud, tõmba tagurpidi ennast! (3)

Copy
Tiktokker Kaja Linkmann.
Tiktokker Kaja Linkmann. Foto: Kaader «Kuuuurija» saatest

Katrin Lust ja «Kuuuurija» viib esmaspäeval televaatajad külla ühele Eesti kurikuulsaimale tiktokkerile Kaja Linkmannile, et uurida, kas Tiktok tasub tõesti ära nii hästi, et tööl käima ei pea. 

Esmaspäeval, 23. septembril viib Kanal 2 «Kuuuurija» televaatajad külla Kaja Linkmannile. Tiktokis ja meediaveergudel figureerinud kurikuulus Kaja on tuntud oma vägitegude, annetuste küsimise ja otse-eetris magamise poolest. «Kuuuurija» läheb aga uurima, kuidas sellisel moel ära elab ja Tiktoki abil raha teenitakse.

Saate ametlikule Tiktoki leheküljele postitatud videos teatab Kaja: «Nad maksavadki selle eest, et näha sõud, tõmba tagurpidi ennast!» 

@kuuuurijakanal2 Kuuuurija 23.09.2024 #kuuuurija #estonia #eestitiktok #eesti #kanal2 #tiktokeesti #tv #kajalinkmann #kaja @Katrin Lust @kajalinkmann ♬ original sound - Kuuuurija

Juba esmaspäeval eetris olevas saates räägib Kaja saatejuht Katrin Lustile avameelselt sellest, mida Eesti tiktokkeri elu endast kujutab.

«Inimesed kritiseerivad ja virisevad, aga samas kõike ise toetavad,» viitab Kaja fännidele, kes paljudele tiktokkeritele raha annetavad.

Tagasi üles