Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MIDA VEEL? Tuntud telenägu Peeter Võsa kolis paati elama!

Copy
Foto: Duo4

Täna õhtul, 2. septembril alustas oma uut hooaega armastatud mälumängusaade «15 küsimust». Avasaates astusid võistlustulle armastatud saatejuhid – Peeter Võsa ja Katrin Lust. Esimeses saates paljastab Võsa enda kohta midagi eriti hulljulget. 

«Suvi on olnud ilus, päikest on palju ja torme pole väga olnud,» kinnitab Võsa kuulujuttu, et mees on kolinud paati elama.

Hooaja esimene nädal on pühendatud Kanal 2 telenägudele, kes saavad võimaluse oma teadmisi proovile panna. Olenemata mängu tulemusest saavad mõlemad osalejad annetada 200 eurot oma valitud heategevusorganisatsioonile.

Avasaates astusid võistlustulle kaks tuntud ja armastatud saatejuhti – Peeter Võsa ja Katrin Lust. Peeter Võsa rõõmustab vaatajaid sügishooajal oma uue reisisaatega «Võsaga Lähis-Idas», kus sukeldub koos oma meeskonnaga Araabiamaade kultuuri ja seiklustesse, tuues ekraanile põnevad ja sageli ootamatud hetked. 

PÕNEV VASTASSEIS 〉 «15 küsimust» uue hooaja avavad telenäod Peeter Võsa ja Katrin Lust: olen valmis, et panen jälle täiesti puusse

Tagasi üles