Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÕNEV VASTASSEIS «15 küsimust» uue hooaja avavad telenäod Peeter Võsa ja Katrin Lust: olen valmis, et panen jälle täiesti puusse

Copy
Mälumängusaade «15 küsimust»
Mälumängusaade «15 küsimust» Foto: Kanal 2

Telesügise algus toob Kanal 2 ekraanile tagasi vaatajate poolt armastatud mälumängusaate «15 küsimust», mis täna õhtul alustab oma uut hooaega erilise avasaatega. Hooaja esimene nädal on pühendatud Kanal 2 telenägudele, kes saavad võimaluse oma teadmisi proovile panna. Olenemata mängu tulemusest saavad mõlemad osalejad annetada 200 eurot oma valitud heategevusorganisatsioonile.

Avasaates astuvad võistlustulle kaks tuntud ja armastatud saatejuhti – Peeter Võsa ja Katrin Lust. Peeter Võsa rõõmustab vaatajaid sügishooajal oma uue reisisaatega «Võsaga Lähis-Idas», kus sukeldub koos oma meeskonnaga Araabiamaade kultuuri ja seiklustesse, tuues ekraanile põnevad ja sageli ootamatud hetked.

Katrin Lusti jaoks on täna tõeline telepäev, sest kohe pärast mälumängusaadet stardib uue hooajaga ka tema ajakirjanduslik telemagasin «Kuuuurija».

Lust muheleb, et «15 küsimust» saate eel pole tal erilisi ootusi ja ta on valmis ka eksima: «Ma olen valmis, et panen jälle täiesti puusse kõigega, nagu eelmisel korral, kui ütlesin, et maipühad on oktoobris,» naerab ta. «Mälumängud on tegelikult lihtsad, kui teadmiste baas on lai,» märgib Võsa, kuid nõustub, et kõik vastused ei pruugi alati meelde tulla, sest kaamera närv teeb oma töö.

«Tegelikult on nii, et kui sa oled noor kahekümnene, siis sa ei tea veel mitte muhvigi, ja siis, kui sa oled sama vana nagu mina ja elu põlenud nagu säraküünal – siis jälle ei tea mitte midagi. Loodame parimat,» lisas Võsa.

Peale ajugümnastikat ootab osalejaid võimalus teha head ning annetada 200 eurot vabalt valitud organisatsioonile. Võsa tunnistas, et pole veel otsustanud, kuhu ta oma võidusumma annetab, kuid lapsed ja nende heaolu on talle südamelähedased. «Minu südamel on lapsed, et neid sünnib vähe. Ma veel natuke mõtlen, aga ilmselt annetan lasteasutusele,» rääkis ta enne saadet. Lust seevastu on juba otsuse teinud: «Mina annetan Toivo Tänavsuu vähiravifondile «Kingitud elu», sest nad teevad väga tänuväärset tööd.»

«15 küsimust» on Kanal 2 eetris esmaspäevast neljapäevani kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

«15 küsimust» Katrin Lust ja Peeter Võsa
«15 küsimust» Katrin Lust ja Peeter Võsa Foto: Kanal 2
Tagasi üles