Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS Kolm naist karavanis alustavad uute seikluste jäädvustamist tänavu palju tähelepanu saanud riigis

Copy
Kolm naist karavanis Andaluusias.
Kolm naist karavanis Andaluusias. Foto: Kanal 2

Kõikidel reisisaate «Kolm naist karavanis» fännidel on põhjust rõõmustada, sest juba uuel nädalal alustab karavaniseltskond uute seikluste filmimist kaunil Prantsusmaal.

«Karavan on pakitud ja hakkas täna sõitma Prantsusmaa poole, kus me selle esmaspäeval kätte saame, et uut hooaega filmima hakata,» jagasid reisisaate «Kolm naist karavanis» naised Eeva Esse-Sõõrumaa, Kristel Aaslaid ja Carola Madis reedel ühismeedias. 

Prantsusmaa ja karavani poole asub seiklushimuline kolmik teele lennukiga, et alustada juba tuleval esmaspäeval uue hooaja seiklusi kõigepealt Prantsusmaa külje all asuvatel Guernsey ja Jersey autonoomsetel, Briti saarestikku kuuluvatel saartel. 

«Prantsusmaa on väga paljude lemmik ja paljud vaatajad ka kirjutasid meile, et me võiks sinna minna,» rääkis teekonda planeerinud Carola Madis seekord valituks osutunud sihtkohast.

«Ma olen Prantsusmaal käinud mitmeid kordi ja läheks iga kell tagasi! Seal on imeline toit, imeline loodus, kultuur on väga äge ja seal on nii palju erinevaid kohti, mida näha,» lisas ta ja rõhutas, et sihtkoha valikul mängibki suurt rolli just see, et oleks rohkelt eripära. «Et võimalikult väikese maalapi peal näeks võimalikult palju erinevaid lahedaid asju!» 

Möödunud hooajal seiklesid Eeva, Kristel ja Carola Itaalias, kus neil tuli kogu seal viibitud aja vältel taluda ligi 40kraadist kuumust ja sellega seotud sekeldusi. 

Loe pikemalt:

Tagasi üles