Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Näitleja Pääru Oja pani kõmulises väikekülas õnnetusse sattunud auto müüki (1)

Copy
Avarii Suure-Lähtru ristmikul.
Avarii Suure-Lähtru ristmikul. Foto: Erakogu

Näitleja Pääru Oja auto sattus 14. augustil Läänemaal Suure-Lähtrus õnnetusse. Nüüd on sõiduk Auto24 portaalis 2500 euroga müüki pandud. Kui õnnetuse toimumise päeval eitas näitleja, et tegemist on tema autoga, on kuulutuses auto müüjaks märgitud Pääru Oja. 

Auto24.ee portaalis torkab silma kuulutus sinisest Škoda Octaviast, mille fotodelt on näha, et auto on õnnetuses korralikult kannatada saanud. 240 000 kilomeetrit läbi sõitnud auto hinnaks on märgitud 2500 eurot. Sõiduk on Eestisse toodud Rootsist. Auto müüjaks on märgitud Pääru Oja.

Info auto24.ee lehel.
Info auto24.ee lehel. Foto: Ekraanitõmmis.

14. augustil Läänemaal Lääne-Nigula vallas Suure-Lähtrus toimunud liiklusõnnetuses põrkasid keskpäeva paiku kokku kaks autot. «Liivi poolt lähenenud Škoda Octavia juht, 25-aastane naine, ei andnud ristmikule jõudes teed paremalt Palivere poolt lähenenud Volvo juhile, 52-aastasele mehele ning kokkupõrke tagajärjel sõitis Volvo teelt välja,» ütles politsei pressiesindaja Elu24-le. 

Škoda roolis ei olnud õnnetust pealt näinud kohaliku sõnul näitleja ise, vaid õnnetuse hetkel juhtis autot väidetavalt kunstnik Rebeca Parbus ning Oja tuli talle sündmuskohale järele.

FOTOD 〉 Kõmulises väikekülas toimus järjekordne õnnetus, sündmuskohale tuli väidetavalt ka näitleja Pääru Oja

Elu24-le antud kommentaaris eitas Pääru Oja enda ja Parbuse seotust kõnealuse sündmusega. 

Ristmikul, kus õnnetus juhtus, on ka varem avariisid toimunud ning kohalikud peavad seda väga ohtlikuks kohaks, leides, et midagi tuleb kiiremas korras ette võtta.

Õnnetuspaiga lähistel elav naine, kelle lähedane oli autos, mis teelt välja sõitis, ütleb Elu24-le, et pärast artikli ilmumist vabandas Pääru Oja nende kui kannatanu pere ees, et eitas ajakirjanikule seost kõnealuse juhtumiga. «Näitleja on käitunud meiega nii härrasmehelikult kui härrasmehelikult üks mees käituda saab. Meile on ta asja ära põhjendanud. Samuti on kõik osapooled silmast silma pärast õnnetust kohtunud ning juhtunuga on rahu sõlmitud. Oleme kõik tänulikud, et õnnetus oli just nii õnnelik kui ta oli ning ilmselt on kõik sellest ka oma õppetunnid saanud,» ütleb naine. 

«Siinkohal tuleb rõhutada, et Pääru Oja seos juhtunuga on vaid see, et tegu oli tema autoga, millega sõitis ja õnnetuse põhjustas teine isik,» lisab ta. 

Tagasi üles