Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Kõmulises väikekülas toimus järjekordne õnnetus, sündmuskohale tuli väidetavalt ka näitleja Pääru Oja (5)

Copy
Peateel sõitnud auto sattus õnnetusse.
Peateel sõitnud auto sattus õnnetusse. Foto: Erakogu

Kolmapäeva ennelõunal sõitis Suure-Lähtru ristmikul peateel liikunud autole otsa kõrvalteelt tulnud sõiduk. Õnnetuse põhjustanud autot juhtis noor naine, kes ühe pealtnägija sõnul oli kunstnik Rebeca Parbus. «Sündmuskohale talle vastu tulnud mees nägi välja täpselt nagu Pääru Oja,» ütles õnnetuse toimumispaigas viibinud kohalik elanik, lisades, et selle ristmiku ohtlikkusest on juttu olnud juba pikka aega. Pääru Oja eitas enda ja Parbuse seotust kõnealuse sündmusega, hilisemas kommentaaris aga märkis, et Elu24 on loo avaldamise tõttu südametu väljaanne.

«Järjekordne õnnetus Suure-Lähtru ristmikul. Tihtipeale siin ristmikul juhtub õnnetusi,» ütles Elu24 toimetusele naine, kes elab õnnetuspaiga lähistel ning kelle lähedane oli peateel sõitnud auto roolis. 

«Mu pereliige oli teel Paliverest Martna poole. Sinine auto tuli Kullamaa poolt. Sinine auto pidi andma teed, kuid ta ei võtnud hoogu maha ning pani täie kiirusega üle ristmiku,» rääkis naine, lisades, et tema pereliige viidi haiglasse kontrolli. «Ta sai tugeva põrutuse õlale, võtab nüüd valuvaigisteid. Tema pea sai muhu, peame jälgima teda, et ega peapõrutust pole,» ütles naine.

Tagasi üles