Hiljuti läksid internetiavarustes tülli populaarsed tiktokkerid Hanna-Liisa Kalinina ning transsooline Robin Sulg. Kalinina Tiktoki kasutaja nimega Loositädi ei suutnud oma arvamust seoses samasooliste armastajatega tagasi hoida ning postitas Tiktokki mitu videot sellest, kus räägib, et geid on tema arust haiged inimesed. Mille peale Robin Sulg, kes on enda sõnul transsooline, ei suutnud samuti oma arvamust endale hoida ning andis vastulöögi. Kuna viimased päevad on olnud Robini jaoks rasked, võttis ta Elu24ga ühendust. Täpsemalt saab Robin tapmisähvardusi ning on sattunud enda sõnul internetikiusu ohvriks.

Hanna-Liisa Kalinina ehk Loositädi on avalikkusele tuntud kui tiktokker. Varem platvormil otseülekandeid teinud ja isegi asju välja loosinud naine teeb nüüd videovastuseid erinevatele kommentaaridele ja on oma väljaütlemistega tekitanud palju meelehärmi. Näiteks on tiktokkerile hambusse jäänud seksuaalvähemused.

«Mina teid, vikerkaare-inimesi, ei tolereeri! Minge üksikule saarele, kui tahate. Abielu on naise ja mehe vahel, mitte mingisuguse kirju generatsiooni vahel,» sõnab Kalinina. «Ava oma silmad! Aasta on 2024,» põrutab naisele aga teine tiktokker.
 



VIDEOD 〉 Tiktokist tuntuks saanud Loositädi põrutab transsoolisele: ma paneks sulle labidaga pähe!