Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOD Tiktokist tuntuks saanud Loositädi põrutab transsoolisele: ma paneks sulle labidaga pähe! (8)

Copy
Kuvatõmmis Loositädi TikTokist.
Kuvatõmmis Loositädi TikTokist. Foto: Erakogu

Hanna-Liisa Kalinina ehk Loositädi on avalikkusele tuntud kui tiktokker. Varem platvormil otseülekandeid teinud ja isegi asju välja loosinud naine teeb nüüd videovastuseid erinevatele kommentaaridele ja on oma väljaütlemistega tekitanud palju meelehärmi. Näiteks on TikTokkerile hambusse jäänud seksuaalvähemused.


«Mina teid vikerkaare inimesi ei tolereeri! Minge üksikule saarele, kui tahate. Abielu on naise ja mehe vahel, mitte mingisuguse kirju generatsiooni vahel,» sõnab Kalinina. «Ava oma silmad! Aasta on 2024,» põrutab naisele aga teine TikTokker.

Hanna-Liisa Kalinina ehk Loositädi on elukutselt kojamees, lisaks müüb oma logoga tooteid ning töötab taaskasutuspoes. Avalikkusele on Kalinina eelkõige tuntud kui tiktokker, kes korraldas pea 17 000 jälgijaga TikToki kontol tihti erinevaid loose.

Alles hiljuti andis naine sotsiaalmeedias teada, et tema enam TikTokis otseülekandeid tegema ei hakka, sest tema arust on TikTokis ainult labased inimesed.

«Ma ei tule kahjuks enam TikToki maastikule tagasi juba sellepärast, et TikTok on muutunud labaseks. See pole enam sama platvorm, mis ta minu ajal oli. Igasugune kerjamine käib, minge tööle inimesed. Minul on väga palju tööd. Ma ei jõua isegi oma tööd ära teha. Tööd tuleb kogu aeg peale. Hakake normaalseks, inimesed, palun,» selgitab tiktokker.
 

Tagasi üles