Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS Alles reedel laval esinenud Caatri solist Mari-Liis Vaarend tõi ilmale tütre

Copy
Ööklubis Vaarikas esinevad Caater ja Mari-Liis.
Ööklubis Vaarikas esinevad Caater ja Mari-Liis. Foto: Konstantin Sednev

Caatri laulja ja 90ndate diskokuninganna Mari-Liis Vaarend avaldas ühismeedias, et ööl vastu esmaspäeva sündis tema ja abikaasa perre kauaoodatud tütar.

«Lähim sünnitusmaja, umbes 20 kilomeetrit,» teatas laulja Mari-Liis Vaarend (neiupõlvenimi Rahumets) ühismeedias laupäeval, 20. juulil ja jagas pilte 19. juulil toimunud esinemisest Türi-Alliku lokaalis Garaaž. 

«Oled ikka üks vapper naine!» kommenteeris keegi postitust.

Kõigest paar päeva hiljem oli Vaarend sünnitusmajas ning ööl vastu esmaspäeva tõi ta ilmale tütre. Lapse isa on lauljanna kolleeg Heimar Vaarendi ja see on paari esimene ühine laps. Mari-Liisil on varasemast suhtest poeg Markus ja tütar Maria-Liisa.

«Täna kell 00.25 sündis meie väga-väga-väga oodatud pisike ja imearmas beebitüdruk. Oleme nii tänulikud!» jagas Mari-Liis oma Facebooki kontol rõõmustavat uudist.

Juuli on lauljanna jaoks olnud eriline, sest kuu esimeses pooles, 8. juulil, sõudis ta abieluranda. 

1997. aastal tuli 14-aastane lauljatar Mari-Liis Rahumets esinejanimega Mari-Liis publiku ette lauludega «Teine dimensioon» ja «Mis tegema nüüd pean» . Viimased 12 aastat on ta töötanud Viimsi koolis, vahendab ERR

Kuigi Mari-Liis on tänaseks diskotamise mingil määral lõpetanud, satub ta aeg-ajalt siiski lavale. «Oma bändi mul ei ole, aga viimasel ajal esineme kriminaalselt tihti ansambliga Caater,» rääkis Mari-Liis aasta alguses Vikerraadios.

Tagasi üles