«OLÜMPIAVILLAKU» TEST Aeg on panna oma teadmised proovile ja võita auhindu! (2)

Elu24
Copy
«Kuldvillak»
«Kuldvillak» Foto: Kanal 2

XXXIII suveolümpiamängude tuli süttib Pariisis vähem kui kuu aja pärast ning nüüd on paslik aeg värskendada oma teadmisi spordiajaloost. Olümpiamängud on alati olnud spordiürituste kroonijuveel, ühendades atleete ja pealtvaatajaid üle kogu maailma. Pariis, mis võõrustab seekordseid mänge, on varem olnud olümpiamängude toimumiskohaks 1900. ja 1924. aastal. Et valmistuda selleks suursündmuseks, pane end proovile harivas testis «Olümpiavillak» ja osale auhinnaloosis.

Kas tead, kes on kõige edukam olümpiasportlane läbi aegade? Või millal toimusid esimesed nüüdisaegsed olümpiamängud? Need ja paljud teised küsimused ootavad vastuseid neljanädalases testide maratonis. Juulikuu jooksul saab lahendada iga nädal uut olümpiateemalist viktoriini.

Pärast testi lõpetamist saab näha õigeid vastuseid ja lahendaja osaleb automaatselt auhinnaloosis, kus kõigil vastajatel on võimalus võita eksklusiivseid ja ametlikke Pariisi suveolümpiamängude meeneid. Olgu vastused õiged või valed, loosis osalemine on tagatud kõigile, kes testi läbivad. Võitjatega võetakse ühendust e-posti teel 5. juulil.

Pariisi suveolümpiamängud toimuvad 26. juulist 11. augustini ja spordipidu saab jälgida mitmes kanalis. Kanal 2, Duo 5 ja Postimees Online edastavad otseülekandeid, pakkudes mitmekülgset ja põhjalikku kajastust kõikidest võistlustest. Raadiokuulajad saavad olümpiasündmustest osa Kuku raadio vahendusel, mis pakub pidevat ja põhjalikku kajastust. Venekeelsed spordisõbrad saavad olümpiamängudele kaasa elada Kanal 7 ülekannete kaudu.

 
 
Tagasi üles