Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Pikalt pole vaja oodata – selgus, millal toimub 2025. aasta Õllesummer! (4)

Copy
Õllesummer. 4. päev.
Õllesummer. 4. päev. Foto: Konstantin Sednev

«Nii suure gigandi uuel kujul tagasitoomine oli väga suur väljakutse,» tõdes Õllesummeri peakorraldaja Sten-Erik Jantson pühapäeval vahetult pärast neli päeva kestnud suurürituse lõppu. Sarnase väljakutse võtab Jantson meeskonnaga vastu ka 2025. aastal, sest Õllesummer tuleb taas! 

Ööl vastu pühapäeva, 7. juulit lõppenud Õllesummer tänas vahetult pärast festivaliväravate sulgemist oma külastajaid, koostööpartnereid ja kogu kaasa löönud personali. Suurürituse korraldajad lugesid 30 aastat tähistava juubelifestivali igati õnnestunuks ja lubasid, et Õllesummer on tagasi, et jääda.

«Kohe, kui oleme veidi puhanud, hakkame kokku panema järgmise aasta festivali kondikava,» ütles Õllesummeri peakorraldaja Sten-Erik Jantson. «Nii suure gigandi uuel kujul tagasitoomine oli väga suur väljakutse, kuid arvan, et saime igati hakkama. Ootame uusi tekkinud fänne ja vanu kamraade tagasi järgmisel aastal,» lisas Jantson.

Ja tõepoolest, kaua rõõmustava uudisega ei oodatud! Juba 7. juuli pärastlõunal avaldati 2025. aastal toimuva Õllesummeri kuupäevad.

Jantson avaldas videointervjuus Elu24-le, et järgmine aasta toimub Õllesummer 30. juulist 2. augustini. «Enne seda on rahvuslik aare ehk laulupidu.»

Tänavuse Õllesummeri üheksal laval esines rohkem kui 70 artisti. Nelja päeva jooksul käis lauluväljakult läbi kümneid tuhandeid külastajaid, kuid täpsem külastajate arv selgub lähitulevikus.

Festivali rahvarohkeimateks kontsertideks osutusid esimese päeva Scooter ja Tommy Cashi lõpukontsert. Igati õigustasid end ka kõik teised eri stiiliga lavad, mis olid pea eranditult rahvast täis.

Populaarsed olid ka muud meelelahutusalad, nagu saunaala, Tivoli ja lasteala ning rahvusköökide ja foodtruck-alad.

Tagasi üles